上一頁下一頁
發新話題

我的女上司之秘密(latest update: 6/8, p.72 #1070)

收藏  |  訂閱
1.2k  690.5k

引用:
原帖由 pnwebman 於 2012-7-24 05:39 PM 發表 查看引用來源
各位ching真不好意思,因實在太忙,無閒把上個月去英國的事寫出來,到現在才稍為有些時間,交代一下。

英倫記事(一)

在英國倫敦完成了約一個星期的公幹後,取了數天假期,辦理一些私人事務,當然順帶與Helen會 ...
追小說咁睇~
支持~

引用:
原帖由 pnwebman 於 24/7/2012 17:39 發表 查看引用來源各位ching真不好意思,因實在太忙,無閒把上個月去英國的事寫出來,到現在才稍為有些時間,交代一下。英倫記事(一)在英國倫敦完成了約一個星期的公幹後,取了數天假期,辦理一些私人事務,當然順帶與Helen會 ...
潛水都游出黎支持下你,

待續中 +_+

引用:
原帖由 hoyinB 於 2012-7-25 03:33 AM 發表 查看引用來源
潛水都游出黎支持下你,

待續中 +_+

你真係:smile_o12:潛水都支持樓主

樓主個嘴而家應該仲有個魚勾勾住係到

回覆1035 #的帖子

樓主 我祝福你地快D結合喇。Just propose to her that u take good care of her for the rest of her life.
Wish u too will get married and live lives happily ever after.

支持, 樓主同Helen 遊玩有冇影相, 有就整張相上來比大家睇睇

attack!:smile_o10:

等得好心急:smile_40:

等你等到頸都長埋

引用:
原帖由 pnwebman 於 2012-7-24 05:39 PM 發表 查看引用來源
各位ching真不好意思,因實在太忙,無閒把上個月去英國的事寫出來,到現在才稍為有些時間,交代一下。

英倫記事(一)

在英國倫敦完成了約一個星期的公幹後,取了數天假期,辦理一些私人事務,當然順帶與Helen會 ...
其實我睇左呢個post好耐,忍唔住留言哈哈
一開始真係當果d post黎睇,一路睇發覺更吸引我既係樓主同helen既經歷同感情線。
例如果次以為樓主通知唔切helen逃離性病陰謀,真係又嬲又唔開心係咁咒罵你on_同蠢,點知原來最後逃離到真係好surprise同開心。
樓主你加油丫!同埋呢你格左一陣會唔會唔記得左d事嫁,我見意你發生完用本野記低再update,我地就可以原汁原味哈哈!
Ps:你同helen順其自然!鐘意就做,唔好係比我地影響而去馬,而真係因為自己鐘意!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆