上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(七)烈火Band3】四十三集長篇色文(劉金發引退之作)

收藏  |  訂閱
3.2k  1.9m

引用:
原帖由 劉金發作品 於 10-5-2012 19:50 發表 查看引用來源

唔講啦!叫你寫又唔寫!
現在要講『竹簡』轉手,『陳丙三』的靚miss被人集體輪姦,和張敏佳呀!接著『沈捷』出場呀!
死啦死啦?有多位擁戴方雪綾,三姊妹外傳大家姐方雪綾凌辱故事,諗住本月15日出post添?出唔出好呢?發哥?(賣下廣告先)

寧願發哥畀獸王搞都唔想雪綾畀獸王搞呀!

引用:
原帖由 owen_leung 於 2012-5-11 01:14 AM 發表 查看引用來源
寧願發哥畀獸王搞都唔想雪綾畀獸王搞呀!

有無搞錯呀!! 咁都得!!

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2012-5-10 08:04 PM 發表 查看引用來源

收到意見!
     的確,雪綾好受讀者歡迎,第十四集,講我以為雪綾係酒店『媾仔』,同男人『扑嘢』那一集,第一天貼出竟然錄得19000個點擊!只是一天之內,就有這個點擊率,好得人驚!打破了『 ...
強烈要求公佈『劉金發作品』的瀏覽數據,加強透明度!

科學化寫文

建議透過迴歸分析,建立故事人物、題材與瀏覽人次的關係模型,以達至瀏覽人次最大化。

改雪兒啦,得唔得?
引用:
原帖由 spamna 於 2012-5-10 22:05 發表 查看引用來源

死啦死啦?有多位擁戴方雪綾,三姊妹外傳大家姐方雪綾凌辱故事,諗住本月15日出post添?出唔出好呢?發哥?(賣下廣告先)

good idea,正,就發哥你啦
引用:
原帖由 劉金發作品 於 2012-5-11 03:20 發表 查看引用來源

有無搞錯呀!! 咁都得!!

引用:
原帖由 趙妹妹 於 2012-5-10 08:26 PM 發表 查看引用來源
發哥,我第一次留言(如果冇咗雪綾,我應該都唔會再睇,唔係要協呀,只係自己接受唔到),希望你手下留綾啦,係我地心目中雪綾已經係發嫂啦,我都當佢係女主角。如果你要搵個人比獸王,不如搵vivian啦😡
...
唔得!唔可以搵vivian!:smile_30:

引用:
原帖由 Hellobunny 於 2012-5-11 11:23 AM 發表 查看引用來源
建議透過迴歸分析,建立故事人物、題材與瀏覽人次的關係模型,以達至瀏覽人次最大化。
好高深,唔係好明白!

引用:
原帖由 Hellobunny 於 2012-5-11 11:23 AM 發表 查看引用來源
其實我從『吸血三姊妹(二)臥底男教師』開始,就留意著每一集的『點擊率』,這樣做的目的,是想知道讀者喜歡甚麼和不喜歡甚麼。
經過(二)(三)(四)(五)(六)(七)五輯故事的觀察,內容『搞笑的』,『奇特性愛的』,『精彩圖片的』,點擊率都會很多,而點擊率少的,原來是『催淚劇情』的,大概是看一次就夠了!
閣下有興趣知道的話,由二十四集開始,講一次瀏覽人數吧。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆