上一頁下一頁
發新話題

大家會唔會鐘意咗自己SL/SP ?

收藏  |  訂閱
3.0k  49.5k

引用:
原帖由 superchoco 於 2011-10-5 01:46 AM 發表 查看引用來源

女人失望源於對你有太多期望, 你咩都唔做只係係度攬同講衰野

玩野咩你:smile_o10:夠鐘開飯喇....:smile_38::smile_38::smile_38::smile_38::smile_38::smile_38:
開咩飯先, 今次真係誤鳴鳥

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-10-5 01:50 AM 發表 查看引用來源

開咩飯先, 今次真係誤鳴鳥
做愛做的事:smile_o05:, 其實占總你想同人地發展到咩程度先:smile_o10:

引用:
原帖由 superchoco 於 2011-10-5 02:23 AM 發表 查看引用來源

做愛做的事:smile_o05:, 其實占總你想同人地發展到咩程度先:smile_o10:
人地有男朋友架喎.. 不過係一個唔體貼的男朋友.. 而佢都唔會揀我架啦
係傾得玩得.. 同埋我會對住佢 close D.. 你知係英澳美呢三個地方讀書.. 有 d 野係幾 open mind 啦...

但我真係參透唔到箇中的野咯 :smile_13:

Txb 今晚嘅音樂節目好好睇,arm哂我呢D老野:smile_40:

引用:
原帖由 jameson77 於 2011-10-5 02:40 AM 發表 查看引用來源
Txb 今晚嘅音樂節目好好睇,arm哂我呢D老野:smile_40:
有咩歌直播緊呀

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-10-5 02:34 AM 發表 查看引用來源

人地有男朋友架喎.. 不過係一個唔體貼的男朋友.. 而佢都唔會揀我架啦
係傾得玩得.. 同埋我會對住佢 close D.. 你知係英澳美呢三個地方讀書.. 有 d 野係幾 open mind 啦...

但我真係參透唔到箇中的野咯 :smil ...
你可以摸下底...如果你唔mind:smile_o01::smile_o01::smile_o01:

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-10-5 02:46 AM 發表 查看引用來源

有咩歌直播緊呀
但願你   容我接近你更多.....wo.....

引用:
原帖由 superchoco 於 2011-10-5 02:50 AM 發表 查看引用來源

你可以摸下底...如果你唔mind:smile_o01::smile_o01::smile_o01:
酒杯底呀嘛, 我第一次個陣就想有, 但個陣佢又唔俾咋嘛 :smile_30:

引用:
原帖由 jameson77 於 2011-10-5 02:50 AM 發表 查看引用來源

但願你   容我接近你更多.....wo.....
仲有今期流行流行追鳴臨琴

引用:
原帖由 jameson77 於 2011-10-5 02:53 AM 發表 查看引用來源

仲有今期流行流行追鳴臨琴
呢首唔錯喎... 再諗起佢個輪軚能廣告就一絕:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆