上一頁下一頁
發新話題

一晚沉底回憶集[P.80 自娛出POST ] P72 倉底相 (另有POST@ p1,42, 51, 67, 71, 74)

收藏  |  訂閱
1.2k  92.8k

引用:
原帖由 milk1117 於 2011-9-7 10:02 PM 發表 查看引用來源

係我無野做姐..搵完工咪幫手推識得既POST囉...

你最近公司忙MA/
十分好啦, 忙呀, 9月尾公司追業績, 係咁CHER 係咁CHER....做到死:smile_o02:

引用:
原帖由 niks 於 2011-9-7 10:05 PM 發表 查看引用來源

十分好啦, 忙呀, 9月尾公司追業績, 係咁CHER 係咁CHER....做到死:smile_o02:
忙先代表公司有生意做MA...咁唔洗好似我咁無工返:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 milk1117 於 2011-9-7 10:16 PM 發表 查看引用來源

忙先代表公司有生意做MA...咁唔洗好似我咁無工返:smile_13: :smile_13:
生意呢家野, 唔怕無, 係怕太多姐....

你俾心機搵一定有既, 再唔係, 你咪踩上門搵,一定有人要你既

引用:
原帖由 niks 於 2011-9-7 10:31 PM 發表 查看引用來源

生意呢家野, 唔怕無, 係怕太多姐....

你俾心機搵一定有既, 再唔係, 你咪踩上門搵,一定有人要你既
踩上你公司:smile_40: :smile_40:

希望得啦...~

引用:
原帖由 milk1117 於 2011-9-7 10:32 PM 發表 查看引用來源

踩上你公司:smile_40: :smile_40:

希望得啦...~
你唔係揸交剪既咩?:smile_o04:

引用:
原帖由 niks 於 2011-9-7 10:40 PM 發表 查看引用來源

你唔係揸交剪既咩?:smile_o04:
NO喇....學習緊..但無做LU....唉..都唔知做咩好....年幾又唔係細...真失敗= =

引用:
原帖由 milk1117 於 2011-9-7 10:41 PM 發表 查看引用來源

NO喇....學習緊..但無做LU....唉..都唔知做咩好....年幾又唔係細...真失敗= =
你幾大呀, 我斗膽問一句

引用:
原帖由 niks 於 2011-9-7 10:43 PM 發表 查看引用來源

你幾大呀, 我斗膽問一句
就25了

引用:
原帖由 milk1117 於 2011-9-7 10:48 PM 發表 查看引用來源

就25了
哦, 咪同我差唔多, 有幾大呀

頂下先

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆