上一頁下一頁
發新話題

和下屬的第1次 (文:1,3,14,31...; 相 7, 31,32, 56)

收藏  |  訂閱
1.6k  661.6k

hi

SEXYBOSS
等你post !
第一次黎!

引用:
原帖由 ohbabe3328 於 2011-7-4 11:40 AM 發表 查看引用來源
Hi dear sBoss
其實造愛最緊要係有被愛嘅感覺, 男女都係,
男人如果同一個唔愛佢嘅女人造, 只係一種發洩, 同嫖冇分別.
女人如果同一個唔愛佢嘅男人造, 同被姦又有 mug 分別?
世上無絕對.

嫖娼叫鴨,除了那是用金錢買來的服務外,娼鴨不一定專心為性.

今時今日,性,一定要有愛嗎?:smile_41::smile_41::smile_41:

回覆 1# 的帖子

Sexy Boss, 我有追你嘅posting, 可唔可以過嚟我的新posting比d意見和支持吓呀?

今日我仲可以有自己事業,有物業,自己的生活,又B君,心足<==我鍾意這POINT,滿足就夠

引用:
原帖由 sexyboss 於 2011-7-5 09:59 AM 發表 查看引用來源
多謝關心。其實我知道有啲事係強求唔嚟。而且我知道,有啲嘢,如果我肯去踐過底綫,我知道我得到的會比現在更多更多;可惜我沒有咁做到。今朝一睇報紙,又有銀行職員受賄;做咗 ...
Sexyboss,一路都cdrom緊你個post,睇左今曰嘅留言,令我諗起套舊戲”devil's advocate"
工作上為左自身利益逾越一直堅守嘅底線,呢個係個人選擇,揀得嘅應該清楚當中風險,所謂食得咸魚抵得渴。我諗憑你嘅專業呢度無人夠你熟悉”風險”呢兩個字。
同樣地,感情都會/應該做風險評估,當條”底褲”俾對方一推再推落到腳趾尾嘅時候,而對方又視若無睹甚至變本加厲嘅時候,斬纜止蝕重新上路係咪一個更好選擇呢?(純9吹,不喜勿插,要插就大力插)
Btw,你啲相巧正。

引用:
原帖由 sexyboss 於 2011-7-5 10:02 AM 發表 查看引用來源
That's right! At least no need to banded knee to ask for something. ^^Thks!
一定會有人好似我咁諗多與小的問題或者係觀點與角度?!正如剛見的新工比我的條件好好但我選擇左讀個學位放棄份好工…有時要有犧牲先有未來的一切…恰似你現在的成功…背後的辛酸講出黎有邊個能深刻感受到…未經歷過唔會明的!正係有歷練人先成長ma,所以開心的…哈哈哈哈…講埋的白痴野

Keanu Reeve嗰套,我都睇個,現實生活一定有好多Al Pacino喺側邊利誘,差在,我冇呢個膽量去pass呢條底綫;我只有隨緣。唔覺得你嘅言論唔啱聽呀,相反十分之現實。都係嗰句, think positive!  ^^
引用:
原帖由 Ashiriel 於 2011-7-5 05:41 PM 發表 查看引用來源

Sexyboss,一路都cdrom緊你個post,睇左今曰嘅留言,令我諗起套舊戲”devil's advocate"
工作上為左自身利益逾越一直堅守嘅底線,呢個係個人選擇,揀得嘅應該清楚當中風險,所謂食得咸魚抵得渴 ...

真心講,妳同男朋友仔真係好幸福.好夾.鄧妳們開心!

oh, your body is very good more than young ladies

引用:
原帖由 sexyboss 於 2011-7-5 09:59 發表 查看引用來源
多謝關心。其實我知道有啲事係強求唔嚟。而且我知道,有啲嘢,如果我肯去踐過底綫,我知道我得到的會比現在更多更多;可惜我沒有咁做到。今朝一睇報紙,又有銀行職員受賄;做咗 ...
簡簡單單既生活, 開心就得啦, 貪字好多時都會得個貧

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆