上一頁下一頁
發新話題

[150推薦新相出左喇]玩Faxebook讚好Game玩到同佢上左床..[暫時8張相]

收藏  |  訂閱
1.4k  238.8k

引用:
原帖由 Thirstymik 於 2011-2-10 05:43 PM 發表 查看引用來源

關鬼事咩~~~:smile_35:
呢個名幾好聽~
你都好正丫

引用:
原帖由 Thirstymik 於 2011-2-10 05:43 PM 發表 查看引用來源

關鬼事咩~~~:smile_35:
呢個名幾好聽~
關ga..好鬼養眼ga ma..突曬出來...個kiss係我ge就好lo
kekeke,..我改花名有一手ga:smile_44:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2011-2-10 05:48 PM 發表 查看引用來源

關ga..好鬼養眼ga ma..突曬出來...個kiss係我ge就好lo
kekeke,..我改花名有一手ga:smile_44:
屌,你叫我男人婆咋。

引用:
原帖由 viviyyu 於 2011-2-10 06:03 PM 發表 查看引用來源

屌,你叫我男人婆咋。

VIVI啵

多謝大家支持丫,冇諗過o係到開個post分享我既事大家都咁鍾意
答應左大家過4萬views加文加相,而家就俾你地啦

呢件事係同我1~2年前的ex一齊發生的
叫佢做mathew啦~~其實啊ray就係佢既frd
不過我識ray在先,再識mathew先一齊既

mathew係一個超級手多多,中意到到都搞下我既男仔
我成日都覺得佢係果種睇a片睇上腦既人
得閒就會同我講:{不如你唔好著底底出街啦}
{不如你插住蛋蛋同我行街街}
{不如你唔好帶bra著小背心同我出去囉~}
一開始,我當然話佢痴線,但佢成日都咁樣苦苦央求我
咁我身為佢豬豬...有時都想滿足下佢~~

mathew每個星期都會起碼接我一次收工
點解? 因為佢中意我套suit囉
恤衫黑裙黑絲,但放工因為腳累就會著番波鞋

咁某一日啦 佢黎接我收工
一齊坐隧巴陪我番屋企啦
上到巴士上層 咁就各有各玩(次次都係嫁喇)
佢打佢既芒亨 我就q住i住佢望風景
玩到咁上下,mathew熄左機,又開始攪攪震喇
突然攬實我又話掛住我又話好想鍚我
哈!你估我唔知你想點,好彩我都早有預備
同佢輕輕kiss左幾下之後就開始真真正正咁車
(唔好問我唔驚有人咩/唔怕俾人見到咩
梗係架車冇人咁滯仲要我地坐最後啦
真人show咩宜家!!!!:smile_19: )
佢隻手手就開始曳曳周圍摸
了下我耳仔(死穴!!),慢慢落d到頸...然後又隔住件衫搓我波波
俾佢摸下摸下 我都濕濕地自動自覺張開左對腳:smile_13:
佢就順利成章順住條絲襪摸入去 一路鍚一路摸
正當我十分享受咪埋眼既時侯 mathew突然停左鍚我
我即刻望住佢 佢又望住我 mathew就用口型問我:真係冇著啊呀?:
我笑笑口對住細細聲話,:唔知呢,我唔知wo,~:
哈哈..衰佬..係滿足你一次咁多嫁咋!
果日換衫番工既時侯 真係冇著到底底 直接著c物
講真...全日好唔自在... 但想佢開心...冇計了
mathew聽完我講之後 肉緊左好多
我地停左車車 mathew開始2隻手都進入"繁忙時間"
一邊手掀起我條裙仔 另一隻手就開始愈黎愈了得勁我妹妹
隔住c物俾人咁樣了個感官真係幾特別 好刺激到我
妹妹流口水流得愈黎愈勁 我亦開始有少少喘氣同縮縮妹妹~
了下了下 mathew專登拎番隻手出黎..一拎~一條絲咁連一連我d水水
佢放係我面前話細氣)你睇下你幾淫
唔知點解 果一刻我冇講野 望住佢隻手指 突然之間含住係咁舐
mathew都俾我嚇左嚇 係咁喂喂喂我 咁我咪停左傻笑
舐完之後 mathew拍拍我patpat示意我起一起身
我一起身 佢就幫我將絲襪拉到大脾中間
講真..果一刻真係覺得自己好大膽
雖然以前都有係巴士上摸摸果d
但真係未試過又冇底底c物又俾人除左半
mathew幫我除左之後 就用左2隻手指慢慢入我妹妹
因為我都幾怕又癢癢又舒服既感覺
所以mathew一路用手指插我妹妹既時侯
我就捉實佢隻手個下巴搭住佢膊頭 係我耳仔邊好細聲咁呻吟
當然..我有少少係故意嫁
佢每插一下 我就叫一下 每一下就有d氣吹到佢耳仔 我知佢好中意
就係咁樣佢一路插我就一路叫 我慢慢唔再捉住佢
開始轉戰摸摸小mathew

我是一隻小肥豬:')

待續...

打到手累 你地留言話我知想唔想睇落去啦~

支持左先睇~~梗係想睇埋下集啦

都唔係好肥姐~~~

今日好似冇咩人咁既 ......

引用:
原帖由 Thirstymik 於 2011-2-10 06:20 PM 發表 查看引用來源
多謝大家支持丫,冇諗過o係到開個post分享我既事大家都咁鍾意
答應左大家過4萬views加文加相,而家就俾你地啦

呢件事係同我1~2年前的ex一齊發生的
叫佢做mathew啦~~其實啊ray就係佢既frd
不過我識ray在先,再識 ...
梗係想啦牛奶妹

梗係要睇啦

等你好耐啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆