上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 21

收藏  |  訂閱
2.6k  63.1k

龍E生近排是否好忙?搵食搵食,識搵都要记得食,不可餓親啊,我要出去食飯等陣再傾:smile_o07:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-7-30 01:42 PM 發表 查看引用來源
仲未呀龍E生,通常2点之後才出去吃,無咁多人,因為寫字樓區通常12点半至2点最多人,你呢?
我一個人係公司食呀,就係怕人多,因為我係電車男黎架,怕同外界接觸,玩自閉多囉:smile_o05:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-7-30 12:53 PM 發表 查看引用來源
我一d都唔急,到宜家我都末曾表態追佢,目前階段好似披住件羊皮响佢面前行CAT-WALK,雙方保持關係良好,一步步泥啦:smile_30:
吾好扮野喇,睇你咀角的口水好似冷氣機滴水咁:smile_o01:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-7-30 01:12 PM 發表 查看引用來源
咁會唔會當你想撕开件羊皮 佢突然同你講我一直當你是大哥,你…你想干嗎)
到時玩老強囉:smile_30:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-7-30 02:04 PM 發表 查看引用來源
龍E生近排是否好忙?搵食搵食,識搵都要记得食,不可餓親啊,我要出去食飯等陣再傾:smile_o07:
係呀,搵食艱難,正所謂大既吾食細既都要食架:smile_45:

你食飽啲,食好啲啦,對自己好啲,正如我同高總講既一樣,知吾知呀:smile_38:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-30 10:02 AM 發表

做咩呀,吾好咁啦,呢個世界冇話冇左邊個吾得架喎,做咩要諗埋一邊呢,連份工都辭埋好似誇左啲喎,你學下好似我咁,做人吾駛咁執著喎,煮到埋黎咪食囉,諗咁多做咩啫,人生苦短,及時行樂,笑看人生 ...
我估你應該講緊呢段啦~~對嗎?

對於感情呢家嘢~旁人都好難講得通喎~~賭錢有輸贏, 打交有勝負, 感情無對錯呀~~
話要放棄果個人~~人就成日諗住"放棄"~~咁咪又系放咗果個人系心度~~

我得一句講咋~~莫等閒,白了少年頭,空悲切!

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-30 14:34 發表 查看引用來源

我一個人係公司食呀,就係怕人多,因為我係電車男黎架,怕同外界接觸,玩自閉多囉:smile_o05:
喂!龍E生你咁样唔得呀!要出去行吓吸收下阳光,專家话吸收多啲阳光对性能力有幫助呀:smile_30:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-30 14:37 發表 查看引用來源

吾好扮野喇,睇你咀角的口水好似冷氣機滴水咁:smile_o01:
龍E生,你有冇睇過翠兒呀?3441就好似只貓叫阿寶咁,成日整古造怪有時又扮正經,最後只想食咗翠兒 3441兄我就话還是撕开小小羊皮好啲,再一路扮正經到時太陽妺真係當你係大哥就慘囉:')

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-7-30 03:56 PM 發表 查看引用來源
喂!龍E生你咁样唔得呀!要出去行吓吸收下阳光,專家话吸收多啲阳光对性能力有幫助呀:smile_30:
依家天氣又咁熱,都吾係好想出去,人又迫,又要等位,寧願係公司食,嘆冷氣,睇下個股市,然後小睡片刻,爽死:smile_o06:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-7-30 04:07 PM 發表 查看引用來源
龍E生,你有冇睇過翠兒呀?3441就好似只貓叫阿寶咁,成日整古造怪有時又扮正經,最後只想食咗翠兒 3441兄我就话還是撕开小小羊皮好啲,再一路扮正經到時太陽妺真係當你係大哥就慘囉:')
唉,不過有啲野真係急吾黎架,特別係感情事,都係等機會啦,有位院長自然識入架喇,佢身經百戰:smile_o03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆