上一頁下一頁
發新話題

03/12 蒲俠CP聚會~ (天字堆討論站)

收藏  |  訂閱
1.2k  52.9k

引用:
原帖由 gelec 於 2010-11-6 01:48 AM 發表 查看引用來源

你就好啦,,,,,...:smile_27:
仲記得飲左兩支酒...
我果晚記得 佰柒蚊 飲左杯水後 都唔記得有冇再飲過野啦........:smile_41: :smile_41: :smile_41: :smile_41:
咦????????????????     我果晚有冇去呢???? ...
你冇去到...你淨係星期日0係17樓輸到仆街0者

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2010-11-7 08:53 PM 發表 查看引用來源
報告:昨天天鵝街全封查牌,:smile_42:
係加州差d出唔到門口,:smile_27:
亞運期間都係唔好出去玩好d,:smile_13:
ps:好在昨晚天天唔係度,唔係就要去阿公局搵佢:smile_34:
如果我果晚0係度...我肯定全身而退啦.....(不過可能冇左幾千)

引用:
原帖由 icecoolio 於 2010-11-8 06:39 PM 發表 查看引用來源

我飲到一杯已經偷笑!!! XD
我飲左幾杯...因為生日一定要飲....平時我都係飲白開水咋....

唔怪得仲有兩打酒未飲啦..

下個禮拜去飲埋佢先

引用:
原帖由 icecoolio 於 2010-11-8 06:42 PM 發表 查看引用來源

亞運幾時會完呀??:smile_14:
唔知喎..最多一個月度

引用:
原帖由 skyworld7 於 2010-11-8 09:09 PM 發表 查看引用來源

我飲左幾杯...因為生日一定要飲....平時我都係飲白開水咋....

唔怪得仲有兩打酒未飲啦..

下個禮拜去飲埋佢先
下個禮拜 20TH?:smile_14:

引用:
原帖由 icecoolio 於 2010-11-9 01:01 PM 發表 查看引用來源

下個禮拜 20TH?:smile_14:
係呀...點呀,又痕喇?

暫定啦...得就通知我地17樓

引用:
原帖由 gelec 於 2010-11-6 01:48 AM 發表 查看引用來源

你就好啦,,,,,...:smile_27:
仲記得飲左兩支酒...
我果晚記得 佰柒蚊 飲左杯水後 都唔記得有冇再飲過野啦........:smile_41: :smile_41: :smile_41: :smile_41:
咦????????????????     我果晚有冇去呢???? ...
你已經贏左啦,記得飲左水,...如果你忘記比過錢會更加好囉,:smile_40:

引用:
原帖由 oscar_chan 於 2010-11-9 09:27 PM 發表 查看引用來源
你已經贏左啦,記得飲左水,...如果你忘記比過錢會更加好囉,:smile_40:
奧高查去玩淨係享受個"結局",,,,,中間D事都唔記唔起

引用:
原帖由 oscar_chan 於 2010-11-9 09:27 PM 發表 查看引用來源
係醉既時候飲水&比錢係唔好既事........

無享受過飲水既過程...............:smile_27:  比錢時會跌回鄉卡..............:')

引用:
原帖由 skyworld7 於 2010-11-9 04:56 PM 發表 查看引用來源

係呀...點呀,又痕喇?

暫定啦...得就通知我地17樓
痕係好痕!!!:smile_04:

不過安排唔到時間!

哩排又亞運..........:smile_29:  (亞運舉辦日期︰2010年11月12日-2010年11月27日)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆