上一頁下一頁
發新話題

生日甜蜜回憶,我同honey dy傻豬渡過甜蜜既晚上(有相)

收藏  |  訂閱
1.1k  71.9k

引用:
原帖由 jason00hk 於 2009-11-3 02:53 AM 發表 查看引用來源

好WARM呀
一於整鑊甘既俾DY
等佢求生不得 求死不能:smile_o11:
聽日我會買壽司同埋乳酪上超級市場食,壽司係正餐,

乳酪係甜品:smile_o01:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-11-3 02:55 AM 發表 查看引用來源

聽日我會買壽司同埋乳酪上超級市場食,壽司係正餐,

乳酪係甜品:smile_o01:
人體壽司 正喎:smile_47:
咁乳酪呢:smile_47:

引用:
原帖由 jason00hk 於 2009-11-3 02:58 AM 發表 查看引用來源

人體壽司 正喎:smile_47:
咁乳酪呢:smile_47:
乳酪係查小dy度比我當甜品食:smile_o01:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-11-3 03:00 AM 發表 查看引用來源

乳酪係查小dy度比我當甜品食:smile_o01:
好識食喎:smile_47:
難怪DY咁錫你:smile_o09:

引用:
原帖由 jason00hk 於 2009-11-3 03:02 AM 發表 查看引用來源

好識食喎:smile_47:
難怪DY咁錫你:smile_o09:
當然啦,而且我會請小dy飲暖茶:smile_o01:

你可以試下含隻小辣椒再慢慢品賞小dy
都好刺激架:smile_o05:

引用:
原帖由 jason00hk 於 2009-11-3 03:04 AM 發表 查看引用來源
你可以試下含隻小辣椒再慢慢品賞小dy
都好刺激架:smile_o05:
我唔會咁食架,我只會含薄荷糖,

聽日比小dy飲左暖茶之後先食乳酪啦,

應該小dy會好錫意既,好啦我要訓先啦,

睇下出唔出post啦拜拜:smile_o07:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-11-3 03:06 AM 發表 查看引用來源

我唔會咁食架,我只會含薄荷糖,

聽日比小dy飲左暖茶之後先食乳酪啦,

應該小dy會好錫意既,好啦我要訓先啦,

睇下出唔出post啦拜拜:smile_o07:
拜拜
天氣凍 著多件33
唔好冷親妹妹餓死dy:smile_o11:
:smile_o07:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-11-3 01:31 AM 發表 查看引用來源

佢一向都係:smile_o10::smile_o01:
凍吖妳同大少都要注意吖

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-11-3 01:30 AM 發表

我講野一向都好串既,

我5尺4而佢爸爸5尺6左右,

唔太高架,不過我估以而家既奶粉應該

唔會食得佢地細份同矮得去邊:smile_o01:
其實最緊要都係做運動

我老豆老母唔高,我都係靠做運動先有接近六尺高架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆