上一頁下一頁
發新話題

小紅徵only hi & bye 吹水,吃喝玩樂既朋友 (P.10)

收藏  |  訂閱
1.5k  27.2k

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-9 11:54 PM 發表 查看引用來源

咁妹妹幾時陪我掂反啫
下次...飲兩淡

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-9 11:54 PM 發表 查看引用來源

咁妹妹幾時陪我掂反啫
紅啤梨最好要黎浸酒架啦........:smile_o11:

引用:
原帖由 愛君 於 2009-8-9 11:57 PM 發表 查看引用來源

平均每人起碼一打:smile_o14:
咪要成日去TOILET:smile_35:
有時玩得開心係唔覺架, 都要好睇當時氣氛.  去toilet 既次數我又冇咩點留意到喎  
我又試個同班fd去飲, 成晚我都飲唔到2支, 因為佢地太悶, 我冇心機同佢地玩

引用:
原帖由 Bonnie妹妹 於 2009-8-9 11:57 PM 發表 查看引用來源

由初生到小學我都搞得掂:smile_o11:
妹妹好叻:smile_o12:

引用:
原帖由 Bonnie妹妹 於 2009-8-9 11:59 PM 發表 查看引用來源

我有咩未見過丫:smile_o01:
就係童子屁囉.........:smile_o11:

引用:
原帖由 有客到 於 2009-8-10 12:00 AM 發表 查看引用來源

紅啤梨最好要黎浸酒架啦........:smile_o11:
:smile_o04: 吓.....又拎人黎浸酒:smile_o14: :smile_o08:

引用:
原帖由 Bonnie妹妹 於 2009-8-10 12:00 AM 發表 查看引用來源

下次...飲兩淡
咁我飲三啖啦

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-10 12:02 AM 發表 查看引用來源

:smile_o04: 吓.....又拎人黎浸酒:smile_o14: :smile_o08:
咁樣先係最好味家嘛.........:smile_o11:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-10 12:00 AM 發表 查看引用來源

有時玩得開心係唔覺架, 都要好睇當時氣氛.  去toilet 既次數我又冇咩點留意到喎  
我又試個同班fd去飲, 成晚我都飲唔到2支, 因為佢地太悶, 我冇心機同佢地玩
咁你琴晚飲咗幾多先:smile_o10:

引用:
原帖由 愛君 於 2009-8-10 12:00 AM 發表 查看引用來源

妹妹好叻:smile_o12:
我之前出入過醫院產後房幫d產後媽咪,又喺幼稚園、小學做過下:smile_o13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆