上一頁下一頁
發新話題

也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【160】

收藏  |  訂閱
1.5k  28.3k

早晨,你一天的愛心可能帶來別人一生的感謝。所以多發放一些的愛心,讓這世界更美。      

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-8-8 05:39 AM 發表
早晨,你一天的愛心可能帶來別人一生的感謝。所以多發放一些的愛心,讓這世界更美。        
早神、老大
今日真系要汁一汁間屋Lar
我早幾日買左幾只鈴虫返黎、
衣家我屋既好多声気Lar
0吾系死気沈沈Lar

仲有、琴晩只野仲0吾識死、再Send email比我、話我対去既愛系未口講講、点解0甘少事都0吾幫去、話過黎一定比返我、於是我就同去講:
系香港年間週不事都有衣D事件系新聞度公報、電視節目都有放送、有好多国際騙子層出不窮。首先、我講左好多次、我無銭、就算出埋愛衣個条件、我都系無銭、無銭系一個事実、一個中意我既人明知我能力以外既野系0吾会迫我造既、李衣家既野同個D国際騙子手法好相似、再問我既話、我会相信李系同去地系同一類人、我会将李所有既連絡方法交比警察、香港又好、日本又好、我希望李明白、我要既系一個同我走埋下半生既人、0吾系個旧銭、我楽於現在既生活、銭対我黎講0吾系好重要。 祝李好快解決李既問題。~~~
0甘LOR
去仲出Email既話我真系報警

引用:
原帖由 kanameJP 於 2009-8-8 06:27 AM 發表 查看引用來源
早神、老大
今日真系要汁一汁間屋Lar
我早幾日買左幾只鈴虫返黎、
衣家我屋既好多声気Lar
0吾系死気沈沈Lar
咩叫鈴蟲???

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-8-8 07:24 AM 發表
咩叫鈴蟲???
会発声既虫Lor
系用対翼黎発声既
好清架

引用:
原帖由 kanameJP 於 2009-8-8 06:56 AM 發表 查看引用來源
仲有、琴晩只野仲0吾識死、再Send email比我、話我対去既愛系未口講講、点解0甘少事都0吾幫去、話過黎一定比返我、於是我就同去講:
系香港年間週不事都有衣D事件系新聞度公報、電視節目都有放送 ...
唔使咁嚇佢.............同佢講唔適合算啦.............

引用:
原帖由 kanameJP 於 2009-8-8 07:28 AM 發表 查看引用來源
会発声既虫Lor
系用対翼黎発声既
好清架
同蟬咪一樣

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-8-8 07:29 AM 發表
唔使咁嚇佢.............同佢講唔適合算啦.............
好煩架~~
0吾想再同去糾纒落去Y麻、衣家未幾好
専心上網:smile_34: :smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-8-8 07:29 AM 發表
同蟬咪一樣
無去地0甘長気
衣辺有人出Blog教点養、我一陣出去Petshop買糧:smile_34:

引用:
原帖由 kanameJP 於 2009-8-8 07:30 AM 發表 查看引用來源
好煩架~~
0吾想再同去糾纒落去Y麻、衣家未幾好
専心上網:smile_34: :smile_34: :smile_34:
哈哈哈.......................一週情

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆