上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
1.5k  227.4k

thanks for sharing..best

多謝分享你精彩嘅日記!

引用:
原帖由 安娜詩 於 2009-8-19 12:46 PM 發表 查看引用來源

咩夢想咁巴閉呀
fuck the perfect body bastard like you lor
it's horriblejust a few day have not click in 引人入性and the post growing fast

引用:
原帖由 ●○熊貓仔○● 於 2009-8-23 01:12 AM 發表 查看引用來源

未有咁快訓呀... :smile_30:
嘩..
乜咁誇獎我呀..
哈哈~~~~~~因為引版少人著泳衣相嘛...

唔見幾日呀anna
忙D乜呢

引用:
原帖由 ●○熊貓仔○● 於 2009-8-22 09:57 PM 發表

咁睇黎娜娜要加油喇..

btw, 咁你入黎個目的係乜呢:smile_41:
目的就係攪晒你地lo. 一個個咁糟蹋你地~~

引用:
原帖由 ●○熊貓仔○● 於 2009-8-23 01:12 AM 發表 查看引用來源

我平時重夜呀..
而家唔算喇...

未有咁快訓呀... :smile_30:
嘩..
乜咁誇獎我呀..
你件泳衣真係好得
自選得非常出色:smile_30:

引用:
原帖由 Gyklo 於 2009-8-21 02:25 PM 發表
嘩,咁好
我有幾班女仔 fd 喇,有班唔熟既,以前游水識,真係好勁,個個都有 D 級 (仲要係靚 + 身材正 + 讀名校)
我 ex 果班 fd 就多數都係 A
依家識既有位網友佢都係 C only,不過佢個胸係超堅挺,我形容為有反地 ...
係真,好多女仔朋友都好身材,得兩三個係A,其他都BCD:smile_30:

引用:
原帖由 anny80h 於 2009-8-21 02:36 PM 發表
甘快返做咩啊,響外面讀下書幾好啊
有錢先得架,讀到一年都要Thank God:smile_40:

引用:
原帖由 winhchan 於 2009-8-21 02:39 PM 發表
尋日唔記得起埋個飛機你睇:smile_o05: :smile_o05:
下次囉,哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆