上一頁下一頁
發新話題

2009【元顏不瘋日】只餘3張 DJ半邊咕順位維持200人仔

收藏  |  訂閱
1.6k  35.9k

引用:
原帖由 szesze1025 於 2009-7-15 03:25 PM 發表 查看引用來源

3粒煙:smile_30:
兩粒舐得一粒食得!

引用:
原帖由 龍星座‧紫龍 於 2009-7-15 03:29 PM 發表 查看引用來源
兩粒舐得一粒食得!
笑腩死咗:smile_03::smile_03:

又黎個。。:smile_03::smile_03::smile_03:
共慘擋理9佢死人西崩港澳衰退午睡啦:smile_o16::smile_o07:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-7-15 03:30 PM 發表 查看引用來源
又黎個。。:smile_03::smile_03::smile_03:
共慘擋理9佢死人西崩港澳衰退午睡啦:smile_o16::smile_o07:
我都想訓:smile_o06:

引用:
原帖由 szesze1025 於 2009-7-15 03:13 PM 發表 查看引用來源

頭痛冇眼睇:smile_27:好似都OK:smile_13:不過夜咗D:smile_45:
我地玩遊戲,唔去俾遊戲支配我地,打風唔駛開飯
我覺得C服左天
琴晚玩都OK,又有Goodbye Kiss:smile_o09:
又唔記得返屋企:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 龍星座‧紫龍 於 2009-7-15 03:21 PM 發表 查看引用來源
掛住昅打靶琴條波………!:smile_o11:
又無人去熄燈

下午好呀各位:smile_38:

引用:
原帖由 頂李個費~老費 於 2009-7-15 03:58 PM 發表 查看引用來源

我地玩遊戲,唔去俾遊戲支配我地,打風唔駛開飯
我覺得C服左天
琴晚玩都OK,又唔記得返屋企:smile_39: :smile_39:  
係唔想返屋企啫:smile_o11:借口多多:smile_o13:

引用:
原帖由 happybar168 於 2009-7-15 04:00 PM 發表 查看引用來源
Good Afternoon Sir:smile_15:

引用:
原帖由 happybar168 於 2009-7-15 04:00 PM 發表 查看引用來源
開心吧好:smile_o15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆