上一頁下一頁
發新話題

誠徵28-40歲0既男女朋友~you are welcome ^^[PART 11]

收藏  |  訂閱
1.6k  38.1k

引用:
原帖由 devil-sweety 於 2009-8-5 03:10 PM 發表 查看引用來源

點稱呼呀呢位大哥......:smile_34: 你做行街0架.......:smile_o13:
我要搵 pt 呀, 記得之前我話要  溝 妳呢?

我都係玩玩下咋, 自知無條件...

我出街啦, 88

引用:
原帖由 chefung 於 5/8/2009 02:16 PM 發表 查看引用來源
路過 :smile_o15:
呵呵~ 今日似乎多左人路過一遊......多謝光臨.......

引用:
原帖由 Cedar001 於 5/8/2009 03:15 PM 發表 查看引用來源

我要搵 pt 呀, 記得之前我話要  溝 妳呢?

我都係玩玩下咋, 自知無條件...

我出街啦, 88
呵呵~ 原來你就係pm我0個個David ...
睇番你0既註冊時間:30/11/2005 帖子363 積分182.....估計你平時都好少入0黎成徵區....
咁你平時去開邊個討論區多呀......:smile_o13:

引用:
原帖由 devil-sweety 於 2009-8-5 02:59 PM 發表 查看引用來源

打番支止痛針先啦.......
唔打針得唔得呀:smile_o14:

引用:
原帖由 ryangiggb 於 5/8/2009 03:54 PM 發表 查看引用來源

唔打針得唔得呀:smile_o14:
乖啦......... 企定定比姑娘幫你打支針啦.......

引用:
原帖由 devil-sweety 於 2009-8-5 04:03 PM 發表 查看引用來源

乖啦......... 企定定比姑娘幫你打支針啦.......
姑娘靚唔靚先....唔靚我唔肯打針喎:smile_o11:

引用:
原帖由 ryangiggb 於 5/8/2009 04:25 PM 發表 查看引用來源

姑娘靚唔靚先....唔靚我唔肯打針喎:smile_o11:
咁搵番呢個幫你打好未......

嚇到 .......打完支針至好走.......

引用:
原帖由 devil-sweety 於 2009-8-5 04:34 PM 發表 查看引用來源

咁搵番呢個幫你打好未......
我唔要呢個:smile_o02:

引用:
原帖由 ryangiggb 於 5/8/2009 04:54 PM 發表 查看引用來源

我唔要呢個:smile_o02:
唔好再扭計......搞掂...... 終於都打完啦.... 小天使準備收工啦........:smile_o07:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆