上一頁下一頁
發新話題

揾30-40歲左右嘅女女做朋友

收藏  |  訂閱
1.5k  33.5k

引用:
原帖由 lemontree07 於 2009-5-26 11:03 AM 發表 查看引用來源

呵呵, 咁你叫咩太呢 ?? :smile_34: :smile_34:
冇人叫我乜太物太架
因為我老公唔係中國人

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-5-26 11:10 AM 發表 查看引用來源

冇人叫我乜太物太架
因為我老公唔係中國人
咁特別既......你先生係咩國藉架 ?? :smile_38:

引用:
原帖由 lemontree07 於 2009-5-26 11:48 AM 發表 查看引用來源

咁特別既......你先生係咩國藉架 ?? :smile_38:
尼日利亞

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-5-26 11:10 AM 發表 查看引用來源

o係你眼中係廢物, 但o係佢眼中就係好珍貴既寶藏:smile_40: :smile_40:
陳X春既歌 , 我不是廢 x ,

我有自知知明既....:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 lemontree07 於 2009-5-26 11:50 AM 發表 查看引用來源

陳X春既歌 , 我不是廢 x ,

我有自知知明既....:smile_13: :smile_13:
唔好咁啦
肥咁又點o者, 我都肥啦

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-5-26 11:49 AM 發表 查看引用來源

尼日利亞
我上星期二晚去食buffet, 見到個外藉靚仔BB,

同外藉靚仔爸爸, 攪到我最後請求佢太太比我地同佢BB影相,

真係超可愛, 而BB就勁似佢爸爸.......正正正 !!

你先生都係靚仔啦 !! :smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-5-26 11:52 AM 發表 查看引用來源

唔好咁啦
肥咁又點o者, 我都肥啦
你靚女麻....男人係好睇外表架

我無樣無身材+埋年紀大....死得 :smile_27: :smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 lemontree07 於 2009-5-26 11:52 AM 發表 查看引用來源

我上星期二晚去食buffet, 見到個外藉靚仔BB,

同外藉靚仔爸爸, 攪到我最後請求佢太太比我地同佢BB影相,

真係超可愛, 而BB就勁似佢爸爸.......正正正 !!

你先生都係靚仔啦 !! :smile_38: :smile_38 ...
我都遇過幾次呢d情況, d 人又係想同我2個仔影相

我老公一d 都唔靚仔, 我o個2個仔咁得意咁靚仔, 全靠佢地媽咪既優良血統:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 lemontree07 於 2009-5-26 11:55 AM 發表 查看引用來源

你靚女麻....男人係好睇外表架

我無樣無身材+埋年紀大....死得 :smile_27: :smile_27: :smile_27:
我唔靚女架
我真係好肥架, o個隻黎架
唔係個個男人都只睇外表架

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-5-26 12:00 PM 發表 查看引用來源

我都遇過幾次呢d情況, d 人又係想同我2個仔影相

我老公一d 都唔靚仔, 我o個2個仔咁得意咁靚仔, 全靠佢地媽咪既優良血統:smile_30: :smile_30:
哈哈 ! 你有兩名仔仔呀, 幾多歲呢 ?

我都相信, 一定係妳(媽咪)靚女,

所以, 兩個仔仔先咁得意同靚仔呀 !! :smile_30: :smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆