上一頁下一頁
發新話題

徵玩得吹得的您入小妹吹水室(PART 69)

收藏  |  訂閱
1.5k  34.1k

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-6-11 11:18 AM 發表 查看引用來源

:smile_24: 我覺得妳星期六,日用黎休息或者去反好啲喎
我 會 休 息 ,:smile_40:
我 好 少 去 玩 OR 去 街 , 因 為 冇 人 約 , :smile_39: :smile_39:
SO 好 少 去 ,:smile_44:
但 唔 想 浪 費 D 時 間 先 想 去 做 PARTIME...:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-6-11 11:15 AM 發表 查看引用來源

係 呀 !
咁 食 左 早 餐 未 呀 !!
食完,仲買完野返左屋企:smile_o06:

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-6-11 11:19 AM 發表 查看引用來源

係 呀 !!
飛 ....?? 飛 去 邊 家 ???
您 要 問 細 BEE , 偏 愛 佢 地 呀 !
因 為 係 佢 地 做 搞 手 家 ~~:smile_35: :smile_35:
細bee搵到真愛後...:smile_o06:唉~~~!
好喇.去食個lunch.睇完報紙:smile_53: 我就向世界恤髮!
妳地好好享受~吹水樂.see you then!

引用:
原帖由 戀之味道 於 2009-6-11 11:23 AM 發表 查看引用來源
食完,仲買完野返左屋企:smile_o06:
買 左 D 咩 呀 !
好 大 雨 呀 ! 今 日  ...
而  家  我 果 邊 個 天 克 晒 ,
又 落 勁 大 雨 呀 ~~:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 月英 於 2009-6-11 11:25 AM 發表 查看引用來源

好喇.去食個lunch.睇完報紙:smile_53: 我就向世界恤髮!
........
咁 人 係 咁 家 嗎 ...
您 慢 慢 享 受 您 個 LUNCH 啦 ~:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-6-11 11:26 AM 發表 查看引用來源

買 左 D 咩 呀 !
好 大 雨 呀 ! 今 日  ...
而  家  我 果 邊 個 天 克 晒 ,
又 落 勁 大 雨 呀 ~~:smile_39: :smile_39:
用嚟放電線:smile_o13: 我依邊行晒雷:smile_o03:

引用:
原帖由 月英 於 2009-6-11 11:25 AM 發表 查看引用來源

約細 Bee 好小話唔去玩:smile_o06:

引用:
原帖由 戀之味道 於 2009-6-11 11:29 AM 發表 查看引用來源
用嚟放電線:smile_o13: 我依邊行晒雷:smile_o03:
係 呀 !係 唔 係 好 似 盒 仔 咁 家 ~
我 黎 邊 剛 剛 行 雷 又 閃 電 呀 :smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 戀之味道 於 2009-6-11 11:30 AM 發表 查看引用來源
約細 Bee 好小話唔去玩:smile_o06:
咁 又 係 呀 !
佢 咁 貪 玩 ...

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-6-11 11:32 AM 發表 查看引用來源

係 呀 !係 唔 係 好 似 盒 仔 咁 家 ~
我 黎 邊 剛 剛 行 雷 又 閃 電 呀 :smile_39: :smile_39:
係...長條形....我用嚟放喇叭線:smile_o13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆