上一頁下一頁
發新話題

29/8星期5晚[北蒲生日]K Party (新人報名請直接PM~婷婷~!!)+出值名單#2

收藏  |  訂閱
1.3k  36.1k

引用:
原帖由 阿敵 於 2008-8-29 12:59 AM 發表

係咩~
我通常坐到水庫咋~~
:smile_30:
聽晚到唔到.................

引用:
原帖由 盤古 於 2008-8-29 01:00 AM 發表
即係架車只坐50人啦~~玩我~~嬲多5分鐘零29秒~~~:smile_22: :smile_30:  
吓,唔好喇:smile_40:

引用:
原帖由 盤古 於 2008-8-29 01:00 AM 發表
即係架車只坐50人啦~~玩我~~嬲多5分鐘零29秒~~~:smile_22: :smile_30:  
未必只坐50人ga~

大陸啲大巴迫起上黎~~~
可以好誇張ga~~~

大巴又成日塞車~
所以我鐘意撘地鐵多啲~~~~

聽晚飲死..................

引用:
原帖由 hoho1982 於 2008-8-29 01:03 AM 發表

聽晚到唔到.................
問我~:smile_41:
-------------------------------------------
聽晚要返工~
收工去到你地蛋糕都食完喇~~
:smile_13:

星期六晚飯局(同毛哥毛嫂)飲番杯補數~~

引用:
原帖由 hoho1982 於 2008-8-29 01:04 AM 發表
聽晚飲..................
飲醉算啦~~~~~
聽晚sw好多貓貓~~~~~:smile_27::smile_27:

:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 阿敵 於 2008-8-29 01:04 AM 發表

未必只坐50人ga~

大陸啲大巴迫起上黎~~~
可以好誇張ga~~~

大巴又成日塞車~
所以我鐘意撘地鐵多啲~~~~
好快有地鐵去大紛喇:smile_38:

引用:
原帖由 阿敵 於 2008-8-29 01:07 AM 發表

飲醉算啦~~~~~
聽晚sw好多貓貓~~~~~:smile_27::smile_27:

我會保持清醒既~~~:smile_35:

引用:
原帖由 阿敵 於 2008-8-29 01:07 AM 發表

飲醉算啦~~~~~

一定有只藍大貓:smile_46: :smile_46:

引用:
原帖由 盤古 於 2008-8-29 01:10 AM 發表
我會保持清醒既~~~:smile_35:  
你唔陪我醉,點得呀:smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆