上一頁下一頁
發新話題

劍氣山飄、 狼形虎嘯! 《6》新加入老劍馬經!

收藏  |  訂閱
1.9k  108.0k

加州梁: 告仔, 你唔洗抺汗, 佢又姓梁, 我都係姓梁, 今次輪到輪我行先架!

附件

明天新澳洲三劍俠好似搓晒大旗. 尤其那條PK, 不過10磅屎那隻安哥似係電車馬, 所以投注前要小心.
經紀佬照睇收信應無佢份, 因為兩條旺子幫到手, 所以頭場幸運梁有權食糊, 因上賽妙力隔夜獨贏係大熱門, 臨場飛大回, 多得10磅屎讓路同合作愉快, 今次大熱門又係老淫魔條菜, 睇試閘好似贏硬咁款, 不過都要分析今舖咁重飛是否係為亞摩還債, 因照計此馬應由田太上才合邏輯.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-5-12 09:14 PM 發表 查看引用來源
明天新澳洲三劍俠好似搓晒大旗. 尤其那條PK, 不過10磅屎那隻安哥似係電車馬, 所以投注前要小心.
經紀佬照睇收信應無佢份, 因為兩條旺子幫到手, 所以頭場幸運梁有權食糊, 因上賽妙力隔夜獨贏係大熱門, 臨場飛大回, ...
10磅屎我比較睇大陽曬地!睇下美元就吾就!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-5-12 09:47 PM 發表 查看引用來源

10磅屎我比較睇大陽曬地!睇下美元就吾就!
照計幸運頭場會食糊先, 美元多數唔會就, 小屎啲飛還未夠勁. 何妨尾場有隻動力比小屎上.

羊兄何謂電車馬

引用:
原帖由 豬王子 於 2017-5-12 10:36 PM 發表 查看引用來源
羊兄何謂電車馬
你搭過電車未、以前既俗稱、行車警告行人就会「叮叮」!

引用:
原帖由 豬王子 於 2017-5-12 10:36 PM 發表 查看引用來源
羊兄何謂電車馬
電車馬係死火馬, 三甲不入
電車頭馬係無頭馬, 三甲都有得商量

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-5-12 10:00 PM 發表 查看引用來源

照計幸運頭場會食糊先, 美元多數唔會就, 小屎啲飛還未夠勁. 何妨尾場有隻動力比小屎上.
即是話PK身力虧吾多掂!

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-5-12 10:00 PM 發表 查看引用來源

亦即是話10磅屎頭尾、無得encore!

叮叮:096:好啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆