上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#19 -- Let's Dance Little Stranger (Update P29,70,116)

收藏  |  訂閱
3.0k  40.9k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-8 23:59 發表 查看引用來源

HAHA,有人既地方就有麻煩既.千古不變嘛,當挑戰啦師兄
食花生都飽

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-11-9 00:21 發表 查看引用來源

在社會打滾,總要有一、兩手做人的偽術。
我已經步入老屎忽之年

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-11-9 12:19 AM 發表 查看引用來源

I love you 你會否聽見嗎
你會否也像我 秒秒等待遙遠仲夏
I love you 你不敢相信嗎
我已深愛著你 見你一面也好 緩我念掛
泥濘,當年阿N好鐘意佢,搞到我車都要有幾隻佢既CD......

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-11-9 12:20 AM 發表 查看引用來源

Try your best!
點止,如果係女仔,我會搓her breast添.

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-11-9 12:19 AM 發表 查看引用來源

呢首我識

引用:

都好耐無聽
最近番聽童話和勇氣

引用:

黎明的歌曲,宜家真係少聽,記得以前細個嗰陣,電台都好興播四大天皇的歌㗎,黎明夜好好少年喜愛,就連我奶奶以前都係佢粉絲添。

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2017-11-9 09:20 AM 發表 查看引用來源

都好耐無聽
最近番聽童話和勇氣
我都好耐無聽了,宜家真係少電台DJ播番啲舊歌,除非已經過咗身,就好似之前電台到夜晚某個商台節目,就會喺張國榮同陳百強的生忌同死忌時,播番好多佢哋兩位巨星的歌曲。

早起的鳥兒…… (圖文不乎)

從來習慣從後攬住老婆訓,今早都係。

一覺醒來,硬到不能忍受,於是頂了老婆屁股一下。點知佢pat pat 迎返轉頭,嬌嗲地講左句:「我就快來……」

咁多年默契,當然知道老婆每個月有幾日賣大包。我拉低老婆條褲,將自己的東西在放在門口游走。不一會佢就自己跣左入去,享受濕暖的感覺。

唔知出出入入左幾多下之後,問左一個超過一千次既問題:「可以射入去嗎?」妄想今次既答覆係「可以」。不出所料,答案依然係「唔得!」於是乖乖抽出來完事。

小朋友真醒得合時,於是我地拉返高條褲準備早餐。

送晒仔女返學,返返去到我準備返工。老婆打了我心口一下,話:「你舒服得架啦,我未呀!爭我一次!」我話:「今晚還,ok?」Goodbye kiss後就出門口。

引用:
原帖由 型爸 於 2017-11-8 03:50 PM 發表 查看引用來源

係,你道出佢地苦況。

但世界轉變得咁快,你要帶領公司跟著步伐走都唔係容易。家族生意有機會變成負累。
壓力好大ga

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆