上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油

收藏  |  訂閱
3.4k  624.7k

引用:
原帖由 cola1915 於 2018-6-15 01:43 PM 發表 查看引用來源
昨晚去咖啡對面2樓,撞著個肥肥矮矮,揼得麻麻地,又唔到位,只勝在環境企理,近幾次去到這間都無乜骨運。

灣仔有無其他好介紹。
其實二樓已經可以話九成無驚喜?
好多時都係嬏嬸居多?

引用:
原帖由 BMX4 於 2018-6-15 06:57 PM 發表 查看引用來源

好多時都係嬏嬸居多?
已無默點去二樓,主要去九龍城太骨多!

引用:
原帖由 BMX4 於 2018-6-15 06:57 PM 發表 查看引用來源

好多時都係嬏嬸居多?
上星期六朝早諗住打電話去,太古廣場附近果間太骨場做Booking,
"S字頭果間"點知由早上10:30打到下午3:00至有人聽,之後聽電話果個話全日Full!

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2018-6-15 08:59 PM 發表 查看引用來源

上星期六朝早諗住打電話去,太古廣場附近果間太骨場做Booking,
"S字頭果間"點知由早上10:30打到下午3:00至有人聽,之後聽電話果個話全日Full!
係咪七仔樓上?有次放工累累地,喺佢門口㩒左三分鐘門鍾,竟然有個著泰服嘅靚女開門,簡單對答 sorry full,  然後  bye bye
之後聽同事講呢間專做鬼佬,有拍吐。

引用:
原帖由 Ironman8 於 2018-6-15 09:13 PM 發表 查看引用來源

係咪七仔樓上?有次放工累累地,喺佢門口㩒左三分鐘門鍾,竟然有個著泰服嘅靚女開門,簡單對答 sorry full,  然後  bye bye
之後聽同事講呢間專做鬼佬,有拍吐。 ...
唔係C字頭果間,係七仔斜對面S字頭果間!
兩間我都㩒過鐘,兩間都係泰靚女開門!
兩間我都仲未幫襯過!

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2018-6-15 10:10 PM 發表 查看引用來源

唔係C字頭果間,係七仔斜面S字頭果間!
兩間我都㩒過鐘,兩間都係泰靚女開門!
兩間我都仲未幫襯過!
真係越試唔到,越係想試。

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2018-6-15 08:59 PM 發表 查看引用來源

呢間好難入閘,應該有D嘢...

引用:
原帖由 BMX4 於 2018-6-15 11:45 PM 發表 查看引用來源

真係越試唔到,越係想試。
你平日時間就倒可以試下,記得出番個包膠!

引用:
原帖由 leglover 於 2018-6-16 06:59 AM 發表 查看引用來源

呢間好難入閘,應該有D嘢...
都唔一定,灣仔好多間正泰都好鬼爆,唔Book 一樣無位!

引用:
原帖由 我快樂起G 於 15/6/2018 03:53 PM 發表 查看引用來源

都唔一定,灣仔好多間正泰都好鬼爆,唔Book 一樣無位!
边有咁多正泰....
湾仔有幾間分店,叫泰XX,大部分大陸大媽...收得好平,裝修簡陋,幾张床拉布分隔,技師轉唔到身...
不過...揼得有板有眼,大塲技術,
客多要约,我試一次咪搞我...
比多幾佰蚊去有蒸有焗,食埋飯先走,果種岩我多啲...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆