上一頁下一頁
發新話題

床上既淫聲羞辱真係好high (相#929)(updates: #1087 #1097 #1180 #1306&07)

收藏  |  訂閱
1.5k  297.2k

Post 多點你的相睇下,剛剛睇完整個post,我想問你現在still3sp?
甘你其實有無男友,
你在你的post話自己20歳,甘你在hk study  what subject
照計你功課應該忙,為什麼有甘多時間同sp做愛?

仲有我想知道男人大概幾長先可以去到個西的盡頭,扯左後16 or 17cm ok?.仲有如何知道你見到的人合適做so.how to find this guy?

引用:
原帖由 ppzoe 於 2015-8-29 03:56 PM 發表 查看引用來源

H先生講野係咁, 屌緊嗰時講得衰令我更high

不過岩呀
果時聽到呢d會更加high

你覺得邊個屌得你最爽?

引用:
原帖由 ppzoe 於 2015-8-29 11:42 PM 發表 查看引用來源

睇情況啦, 唔使陪女友/老婆, 咪出到黎開餐。車震都試過, 戶外野戰....後樓梯算唔算?殘廁算唔算?
同學仔都試過好多場地喎!

引用:
原帖由 ppzoe 於 2015-8-29 11:14 PM 發表 查看引用來源

唔會乾, 撩下就濕, 插埋就水長流, 水聲叫床聲一齊聽

咁多水。。好吸引咁喎

引用:
原帖由 nightk19 於 2015-8-29 11:51 PM 發表 查看引用來源

咁岩兩個都出唔到黎開餐,咁你點算
我諗後樓梯算...殘廁就一半半啦....
餓住先囉, 試過無數次啦, 佢地又唔係假鳩, 做唔到隨傳隨到架喎

引用:
原帖由 Dickson1990521 於 2015-8-30 01:05 AM 發表 查看引用來源
Post 多點你的相睇下,剛剛睇完整個post,我想問你現在still3sp?
甘你其實有無男友,
你在你的post話自己20歳,甘你在hk study  what subject
照計你功課應該忙,為什麼有甘多時間同sp做愛?
3個fwb
喺香港讀u
大學生功課有幾忙, seriously? And, it's now sem break

引用:
原帖由 Dickson1990521 於 2015-8-30 01:08 AM 發表 查看引用來源
仲有我想知道男人大概幾長先可以去到個西的盡頭,扯左後16 or 17cm ok?.仲有如何知道你見到的人合適做so.how to find this guy?
咁科學既野你問醫生, 不過女人個西有幾深唔係人人唔同既咩

唔係一見到就知, 由朋友開始, 識耐啲自然知得唔得

引用:
原帖由 Dickson1990521 於 2015-8-30 01:36 AM 發表 查看引用來源
你覺得邊個屌得你最爽?
你而家問我我實答H先生, 前日先俾佢屌到起唔到身, 回味無窮
不過其實三個都屌得爽, 如果唔係都唔會搵佢地

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆