上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(七)烈火Band3】四十三集長篇色文(劉金發引退之作)

收藏  |  訂閱
3.2k  1.9m

引用:
原帖由 Brian_Leung 於 2012-5-9 10:36 PM 發表 查看引用來源
哇哇…搞到雪綾喇!!!!!
係呀!搞到佢呀!

引用:
原帖由 benbentennyson 於 2012-5-9 10:37 PM 發表 查看引用來源
做了廿三集CD ROM都要蒲上嚟,唔好搞雪綾,我同你死過
嘩!今次好大反應!全部回覆都係叫我唔好搞雪綾!
現在係『獸王』要搞佢!以『他』的力量,誰能阻擋『他』奪走『竹簡』。
『蛇姬』和『母姬』已奉命在香港找尋『竹簡』,未有咁快找到!
『大佬大』和曾婉妮的這條感情線『暫告』一段落,只是他們的感情還是有『變數』的!
『竹簡』還會轉手,落入不同人手上而發生不同故事。
另外還有『張敏佳』,她會出場!在二十七集和二十八集!
當然最後有色麗和華泰的悲情戀愛!
總之,越來越好睇!

引用:
原帖由 Spider-X 於 2012-5-9 11:39 PM 發表 查看引用來源
Support !!
多謝!

引用:
原帖由 elampersian 於 2012-5-9 11:56 PM 發表 查看引用來源
雪綾地位等同發嫂,邊個想搞佢就即係嫌命長
收到!

引用:
原帖由 chibikoyama 於 2012-5-10 02:52 AM 發表 查看引用來源
發哥一定要快速搵反竹簡~~
你都唔想睇到獸皇大戰雪綾嫁.....
我只是『賤男』一個,唔好旨意我!

引用:
原帖由 avater 於 2012-5-10 08:25 AM 發表 查看引用來源
真的不要?獸王搞雪凌吧。。。

這個‥‥‥:smile_45:

引用:
原帖由 spamna 於 2012-5-10 09:34 AM 發表 查看引用來源
劉兄:smile_o06: 淫蕩雙娃脫了好多期:smile_o01: 好耐未出過喎:smile_o03: 唔係passport簽證過咗期?比入境處捉咗遞解出境嗎:smile_o04: 如果兩件淫娃唔比男人維修下,咁就會出事嗎:smile_o14:
唔講啦!叫你寫又唔寫!
現在要講『竹簡』轉手,『陳丙三』的靚miss被人集體輪姦,和張敏佳呀!接著『沈捷』出場呀!

引用:
原帖由 csh68 於 2012-5-10 02:03 PM 發表 查看引用來源
現實世界,方雪綾如此質素高,學歷高,漂亮的女子,相信普通男人不敢靠近,甚至追求,除非覺得自己條件一流。所以方雪綾深受讀者歡迎,不想她受到凌虐。

收到意見!
     的確,雪綾好受讀者歡迎,第十四集,講我以為雪綾係酒店『媾仔』,同男人『扑嘢』那一集,第一天貼出竟然錄得19000個點擊!只是一天之內,就有這個點擊率,好得人驚!打破了『援交背後』『跟機械人做愛』那一集的18000個點擊!
     這一集貼四天,總點擊56000!是我的色文『最高紀錄』,所以我知道雪綾好受歡迎!
     置於『獸王』要收她為『女姬』的事,大家看吧!結局篇揭曉!

引用:
原帖由 kisshing 於 2012-5-10 03:00 PM 發表 查看引用來源
好文啊

多謝!

發哥,我第一次留言(如果冇咗雪綾,我應該都唔會再睇,唔係要協呀,只係自己接受唔到),希望你手下留綾啦,係我地心目中雪綾已經係發嫂啦,我都當佢係女主角。如果你要搵個人比獸王,不如搵vivian啦😡

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆