上一頁下一頁
發新話題

預告第六回-BLACK(夠100推薦出~)EP II-8妹與果醬先生 -第五回-粉紅色初体驗 P.1有圖

收藏  |  訂閱
3.0k  75.2k

引用:
原帖由 8掛妹 於 2011-3-6 11:53 AM 發表 查看引用來源
快d出啦~~~

9月喇,等個死人上網plan完左就會出架喇~~
到時影相都靚d喇~

引用:
原帖由 mool 於 2011-3-6 11:55 AM 發表 查看引用來源
8妹妹早丫,去同henry哥邊度sweet sweet 呀?
同屋企人食飯丫~~

引用:
原帖由 bcm 於 2011-3-6 11:56 AM 發表 查看引用來源

9月喇,等個死人上網plan完左就會出架喇~~
到時影相都靚d喇~
關咩事???

引用:
原帖由 8掛妹 於 2011-3-6 11:59 AM 發表 查看引用來源

關咩事???

關架,因為我要轉埋台麻,唔通仲要我用返依個死人扑街3台咩

引用:
原帖由 bcm 於 2011-3-6 12:00 PM 發表 查看引用來源

哦~~家姐妳講緊電腦上網~~
妳電話唔係smartone咩?

引用:
原帖由 8掛妹 於 2011-3-6 12:04 PM 發表 查看引用來源

哦~~家姐妳講緊電腦上網~~
妳電話唔係smartone咩?

唔係架,係d舊款電話黎.因為果時豬公買左依部netbook比我上網
咪唔出smartone住囉~~~點知個台咁扑街
好在終於捱完2年了~~

引用:
原帖由 bcm 於 2011-3-6 12:14 PM 發表 查看引用來源

唔係架,係d舊款電話黎.因為果時豬公買左依部netbook比我上網
好在終於捱完2年了~~
B豬, 唔好用pccw, 我都捱左2年:smile_38:

引用:
原帖由 bcm 於 2011-3-6 12:14 PM 發表 查看引用來源

好在終於捱完2年了~~
唔明...關出smart phone咩事呢???
家姐睇清清先~~~

引用:
原帖由 bcm 於 2011-3-6 12:00 PM 發表 查看引用來源

hi bcm姐 我叫herboy呀
3台真係好仆街

8妹~~~~早呀~~~~~:smile_15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆