上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(五)古墓.麗影.魔種】二十五集長篇色文(完整版)

收藏  |  訂閱
1.4k  985.7k

古墓吸血鬼屍體,一個係大眼妹阿媽,另一個就...:smile_41:
發哥阿媽都死係墓裡面,咩事?:smile_27:
係邊個將屍體放入去架呢?:smile_27:

祖琳『魔種』原來勁到咁.....:smile_27:

MISS許被學生玩變態野,係就開埋菊花啦!:smile_47:

咁快大結局,唔捨得呀!:') :') :')

期待發哥出大結局...睇黎要坐定低低等睇文啦...:smile_30: :smile_30:

生死有命富貴由天

只期望剩下的盜墓組員不會重蹈大眼妹和雪兒的覆轍
踏上死亡之路

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2011-3-5 02:28 AM 發表 查看引用來源
女人站在公共男廁前,脫光衣服,跟經過的男人『做愛』!P.67頁
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=14014303&extra=page%3D1&page=67

...
精彩!支持劉sir

發哥,完左記住要留低,唔好走,我地一班讀者等住繼續睇...
P.S.:好想有續集,呢個故事真係好睇

精彩 :smile_38:

發哥萬歲!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 四衝程 於 2011-5-22 12:59 AM 發表 查看引用來源
發哥, 仲有四集, 甘快完?
濃縮劇情嘛!

引用:
原帖由 owen_leung 於 2011-5-22 01:07 AM 發表 查看引用來源
發哥個老母係乜水呀?冇理由係吸血鬼卦!miss許好慘呀!魔種出世的話母體會點呢?好緊張呀!

想知道,記得睇下一集!

引用:
原帖由 jennycai 於 2011-5-22 01:36 AM 發表 查看引用來源
發哥,幾時過幾招啊?希望你唔系得個講字。哈哈
吓!過幾招?:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆