上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 21

收藏  |  訂閱
2.6k  63.1k

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-7-29 21:03 發表 查看引用來源

我觉得淡了是正常,我们夭天睡在一起,怎可能Keep到像我刚刚追到他的时候。

3Ⅴ兄,其實這真的很正常,當一個男人覺得感情穏定佢就會多点放在工作,想賺錢為將來,女人就永遠記住你追她時多多花臣,依家又沒有以前那样,如果你想佢不多想你同佢生返個bb包佢可以不再理你,你返屋企佢都可以當你半透明:smile_35: 當然你間唔中偷跳是正常也是必需的:smile_35: 因你都正常男人,只係要有節制,

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-7-29 10:52 PM 發表 查看引用來源
各位.....我的故事完了......我跟她.......也完了........她.......原來有很多很多事情......我不知道的.......痛了..........真的心痛了........在今天給了老闆請辭了.....放棄這裡.......離開這裡........亦離開大 ...
Keith兄, 你欠她的早已在金錢上還清了, 完了就讓它過去吧, 還有更好的故事在等著你的.
朋友, 有緣再見.

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-7-29 11:08 PM 發表 查看引用來源
愁懷收於心中一角沒法說清楚
  無言地共對只想妳體恤
  人成長中必須經過是要去掙扎
  曾常盡力去解釋我苦衷

凝望妳喘泣 人步遠消失

要是緣份妳相信 最後仍然是一對
  心低裡從未告別 ...
高佬,唔好意思昨晚感冒食葯瞓左覺,Miss左你既Call,
最近怎麽回事呢?
你的決定真的過份衝動了吧?!這時候必須要讓自己冷靜,儘量不要去想她自己找開心去,
我唔想講太多...這一刻亦好難聽得入耳.

同女人分手,心裡面總有不捨,但要懂得釋放自己,
不然的話真的會很痛,......但我都學懂了.

3441院長,以為你閉關修錬,想出套絕招对付太阳妺 估唔到依家仲有像keith兄這麼深情的男人,

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-29 08:51 PM 發表 查看引用來源

我覺得院長已經急到瀨,見到太陽妹直頭想即刻除褲
我一d都唔急,到宜家我都末曾表態追佢,目前階段好似披住件羊皮响佢面前行CAT-WALK,雙方保持關係良好,一步步泥啦:smile_30:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-7-30 12:49 PM 發表 查看引用來源
3441院長,以為你閉關修錬,想出套絕招对付太阳妺 估唔到依家仲有像keith兄這麼深情的男人,
我對太陽妺既看法有別於其她女孩...應該說係自己對佢沒有什麼要求,兩個响度玩緊神交.

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-7-30 13:01 發表 查看引用來源
我對太陽妺既看法有別於其她女孩...應該說係自己對佢沒有什麼要求,兩個响度玩緊神交.
咁會唔會當你想撕开件羊皮 佢突然同你講我一直當你是大哥,你…你想干嗎)

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-7-30 10:04 AM 發表 查看引用來源
早辰呀各位,龍E生分析好有見地,絕对認同:smile_o03:
午安呀,E仔,食左飯未呀:smile_o15:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-30 13:33 發表 查看引用來源

午安呀,E仔,食左飯未呀:smile_o15:
仲未呀龍E生,通常2点之後才出去吃,無咁多人,因為寫字樓區通常12点半至2点最多人,你呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆