上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 14

收藏  |  訂閱
1.5k  35.3k

龍兄...本周末唔好冒險啦...打俾佢地是旦一個出泥私片吧!

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-27 12:00 發表 查看引用來源

如果我係你,我會照樣同佢打招呼,但吾會同佢講好多野,做番一個普通交情的同事,你知吾知道嬲一個人是好辛苦,自己吾會怎麼好過,依家問題吾係你度,你大可寬容一點,不用太著意他的表情同行為,平時你做你自己 ...
多謝你,我明白你所講

但我個性格就咁
,果時女同事都話我COOL的,就算冇事冇幹,除非我同果個人熟,如果唔係我係懶打招呼果種黎
加上人地冷淡既話,我好自然反應係唔想再理佢

我唔想再同佢講野唔係唔想寬容,我都明白係佢小家唔係我唔0岩
但我唔想再聊佢比佢感覺我好似冇左佢唔得咁
因為我知-係佢既角度上佢1係唔會覺得自己有任何錯既地方

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-4-27 10:33 AM 發表

bb & 底褲 果兩間???
快D打俾佢地.....攞下分.....關心下....
下次可能真係同佢地3飛......真正既夢幻組合啊.......
我之前都咁講啦....

師兄們
我好小氣架
鬼叫佢得罪我呀:smile_o02:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-4-27 12:11 發表 查看引用來源

你有多大???
你估下:smile_o13:

引用:
原帖由 kkkk007 於 2010-4-27 12:12 PM 發表

多謝你,我明白你所講

但我個性格就咁
,果時女同事都話我COOL的,就算冇事冇幹,除非我同果個人熟,如果唔係我係懶打招呼果種黎
加上人地冷淡既話,我好自然反應係唔想再理佢

我唔想再同佢講野唔係唔想寬容,我 ...
你要記住......人係一面鏡子.......

引用:
原帖由 kkkk007 於 2010-4-27 12:15 PM 發表
師兄們
我好小氣架
鬼叫佢得罪我呀:smile_o02:  
驚驚........:smile_13:

引用:
原帖由 kkkk007 於 2010-4-27 12:05 PM 發表 查看引用來源

Y兄
我出黎做野以來都係第一次做OFFICE工:smile_o04:
係香港返工呢D小兒科喇, 有排你學有排你見識 :smile_30:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-27 12:07 PM 發表 查看引用來源

是呀,那麼,為什麼要懲罰自己呢:smile_15:
我要懲罰D女

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-4-27 12:16 PM 發表 查看引用來源

你要記住......人係一面鏡子.......
老細.....咁你重殺咁多人...哈哈!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆