上一頁下一頁
發新話題

03/12 蒲俠CP聚會~ (天字堆討論站)

收藏  |  訂閱
1.2k  52.9k

你知我地唻D有返咁上下酒量呀嗎哈哈:smile_30:

引用:
原帖由 你老豆生花柳 於 2010-11-4 09:15 PM 發表 查看引用來源
死囉,我O個晚都唔知有冇飲左兩支酒,
比哂你飲,都話唔夠:smile_42::smile_42::smile_42:

引用:
原帖由 你老豆生花柳 於 2010-11-4 09:15 PM 發表 查看引用來源
我地志不在洒嘛,...大家都係想飲水,高興下姐:smile_40:,..不過,.講到個晚多女wow.,就全靠姓莊嘅一家人啦,表姐表妹,帶幾個婊姐婊妹,.......好亂,..姓莊好亂籠:smile_27:

引用:
原帖由 你老豆生花柳 於 2010-11-4 09:13 PM 發表 查看引用來源
你記唔記得之前果單野呀,一陣溝錯女又唔知點咁
我都唔想令你難做呀嗎
果晚都ok
不過D洒水唔係好夠囉:smile_13:
邊單野真係唔係好記得..

酒水方面...到走果時仲有兩打剩...但個dj比較on9..放成盤酒0係門口果邊..搞到唔知以為冇晒酒..

引用:
原帖由 oscar_chan 於 2010-11-5 08:33 PM 發表 查看引用來源
我地志不在洒嘛,...大家都係想飲水,高興下姐:smile_40:,..不過,.講到個晚多女wow.,就全靠姓莊嘅一家人啦,表姐表妹,帶幾個婊姐婊妹,.......好亂,..姓莊好亂籠:smile_27:
依期趙世曾真係做到野...

遲d唔知會唔會帶d親姐呀, 堂姐呀...

引用:
唉..唔夠酒,,你一定要出聲嫁...我開房一定唔會冇野飲..就算爆晒單我都唔會肉酸

何況仲有成兩打酒剩...

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2010-11-5 06:19 PM 發表 查看引用來源

比哂你飲,都話唔夠:smile_42::smile_42::smile_42:
你就好啦,,,,,...:smile_27:
仲記得飲左兩支酒...
我果晚記得 佰柒蚊 飲左杯水後 都唔記得有冇再飲過野啦........:smile_41: :smile_41: :smile_41: :smile_41:
咦????????????????     我果晚有冇去呢?????????????????????????????????

報告:昨天天鵝街全封查牌,:smile_42:
係加州差d出唔到門口,:smile_27:
亞運期間都係唔好出去玩好d,:smile_13:
ps:好在昨晚天天唔係度,唔係就要去阿公局搵佢:smile_34:

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2010-11-5 06:19 PM 發表 查看引用來源

我飲到一杯已經偷笑!!! XD

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2010-11-7 08:53 PM 發表 查看引用來源
報告:昨天天鵝街全封查牌,:smile_42:
係加州差d出唔到門口,:smile_27:
亞運期間都係唔好出去玩好d,:smile_13:
ps:好在昨晚天天唔係度,唔係就要去阿公局搵佢:smile_34:
亞運幾時會完呀??:smile_14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆