上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 3)

收藏  |  訂閱
3.0k  445.6k

我都覺得香港男仔對包皮知識真係好差,我個人覺得割左點都好過冇割,真係乾淨好多,先唔好係為左自己扑野爽d先,為左女朋友或老婆都好好多,因為乾淨健康,有時同d friend去按摩見倒佢地有好多都冇割唔理,有d重包莖添,too bad,香港男仔有好多都唔鬼理,我都係今個月係dr chan做,老實講只有第一次返去覆診換膠布時比較痛,其他都冇痛過,我術後第2天就立即返工(我份工唔會有大動作)而家都係耐心等d蕉同線甩,各ching我當初都係怕痛先一拖再拖,而家真係鬆好多了結左件事!!

引用:
原帖由 alansmiith 於 2010-3-27 12:07 PM 發表 查看引用來源
包皮可唔可以拉鬆架?

我要反哂都幾難下:smile_27: 而家keep住都有反下:smile_27:

拉得多真係會鬆d軟d ??

不過正如上幾層所講
因為大家都已經係成年人, 包皮無小朋友時代咁有彈性
所以要反係要時間

引用:
原帖由 nicklau0505 於 2010-3-28 12:10 AM 發表 查看引用來源
我都覺得香港男仔對包皮知識真係好差,我個人覺得割左點都好過冇割,真係乾淨好多,先唔好係為左自己扑野爽d先,為左女朋友或老婆都好好多,因為乾淨健康,有時同d friend去按摩見倒佢地有好多都冇割唔理,有d重包莖添,too  ...
唔一定ge
雖然好認同你頭果一句
不過教育上香港真係超落後
我覺得小1就可以教定佢地反包皮
同埋真係唔係剩係體檢果陣先講

有無人pm比下 dr.chan 同dr.wong 既資料我丫  THX

咁多位師兄
小弟20歲,想趁復活節去割包皮,想了咗件事
想問陳東飛醫生好似你地好多都幫襯佢
咁會唔會好貴㗎?好唔好去呀?
其實我係要割㗎,反唔到
俾啲意見俾小弟
萬分感激

我太緊啦:')
又唔想割

引用:
原帖由 2等天使 於 2010-3-28 12:38 AM 發表 查看引用來源

不過正如上幾層所講
因為大家都已經係成年人, 包皮無小朋友時代咁有彈性
所以要反係要時間
我17 都算仲係小朋友掛
其實我而家可以拉到成個出哂
但係我覺得都仲有d緊
拉到去個j頭尾果度我驚再拉會拉唔番上去...:smile_13:

睇見有d人係拉左落去拉唔番上去跟著要睇醫生..

攪到自己驚驚地 ..
每次去到果個位都淆左

我應唔應該試下拉哂佢好:smile_27:

引用:
原帖由 nicklau0505 於 2010-3-28 12:10 AM 發表 查看引用來源
我都覺得香港男仔對包皮知識真係好差,我個人覺得割左點都好過冇割,真係乾淨好多,先唔好係為左自己扑野爽d先,為左女朋友或老婆都好好多,因為乾淨健康,有時同d friend去按摩見倒佢地有好多都冇割唔理,有d重包莖添,too  ...
CHING 你講我啱呀,我都係為咗老婆先做手術,開頭都係一路驚,所以拖到早排先做................,而家咪了咗件事啦:smile_35:

又話叫我入來問..
結果冇人理
咩事呢請問?

引用:
原帖由 alansmiith 於 2010-3-29 01:16 AM 發表 查看引用來源

我17 都算仲係小朋友掛
其實我而家可以拉到成個出哂
但係我覺得都仲有d緊
拉到去個j頭尾果度我驚再拉會拉唔番上去...:smile_13:

睇見有d人係拉左落去拉唔番上去跟著要睇醫生..

攪到自己驚驚地 . ...
NO!
你發左育就唔好當自己小朋友
我所講ge小朋友姐係未發育果d

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆