上一頁下一頁
發新話題

徵ღ雙子座一齊傾計ღ其他星座都歡迎架【223】

收藏  |  訂閱
1.5k  33.9k

引用:
原帖由 六月二日 於 2009-6-30 01:10 PM 發表 查看引用來源

拖得太耐.....:smile_27:
梗係唔用得啦:smile_45:
再用又滲水會好難整得好:smile_39:
嗯嗯~:smile_13:

引用:
原帖由 晴- 於 2009-6-30 13:19 發表 查看引用來源

嗯...上次我叫佢買洗毛水...佢又比d sale 氹佢買咗間狗屋:smile_42:
咪帶埋仔仔黎試屋囉:smile_30:
有冷氣嘆...仔仔不知幾舒服:smile_30:
呆左~佢都好易比人哄到喎:smile_14:
試屋:smile_30:
晴晴入唔入到去加:smile_30:

引用:
原帖由 晴- 於 2009-6-30 13:20 發表 查看引用來源
嗯嗯~:smile_13:
看屋既晴晴~:smile_40:
會唔會整通宵加...:smile_41: :smile_13:

引用:
原帖由 六月二日 於 2009-6-30 01:23 PM 發表 查看引用來源

呆左~佢都好易比人哄到喎:smile_14:
試屋:smile_30:
晴晴入唔入到去加:smile_30:
唔知佢啵:smile_30:   
仔仔好鍾意喔:smile_30:
梗唔得喇:smile_45:

引用:
原帖由 六月二日 於 2009-6-30 01:25 PM 發表 查看引用來源

看屋既晴晴~:smile_40:
會唔會整通宵加...:smile_41: :smile_13:
唔會喔:smile_13:
師傅點7:00半度應該整好
佢今日都會早返

引用:
原帖由 晴- 於 2009-6-30 13:34 發表 查看引用來源

唔知佢啵:smile_30:   
仔仔好鍾意喔:smile_30:
梗唔得喇:smile_45:
一定係好靚女既SALES啦:smile_30:
咁狗仔見到新奇既都會走埋去加啦~
好似人咁~佢地都有好奇心:smile_30:
如果你入左去一定比人笑傻你:smile_44:

引用:
原帖由 晴- 於 2009-6-30 13:36 發表 查看引用來源

唔會喔:smile_13:
師傅點7:00半度應該整好
佢今日都會早返
嗯~咁今晚個餐去邊到食呀:smile_41:

引用:
原帖由 六月二日 於 2009-6-30 01:39 PM 發表 查看引用來源

一定係好靚女既SALES啦:smile_30:
咁狗仔見到新奇既都會走埋去加啦~
好似人咁~佢地都有好奇心:smile_30:
如果你入左去一定比人笑傻你:smile_44:
嗯....佢只係怕d sale 煩住佢啫:smile_42:
嗯...甘又係:smile_40:
咩啵:smile_45:

引用:
原帖由 六月二日 於 2009-6-30 01:41 PM 發表 查看引用來源

嗯~咁今晚個餐去邊到食呀:smile_41:
我過姨姨度食...佢看屋

引用:
原帖由 晴- 於 2009-6-30 12:55 PM 發表 查看引用來源
戀戀....有呀...不過哥哥應該仲瞓緊:smile_o08:
幫我打比佢,星期四係咪去打邊邊:smile_o06: 啱啱同d蜥蝪曬完太陽返:smile_o03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆