上一頁下一頁
發新話題

~ 花舖 (石竹篇) ~

收藏  |  訂閱
1.5k  35.5k

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-6-27 07:54 AM 發表 查看引用來源
早晨花花...............昨晚搵我有事呀
你個女想同你講o下電話, 你又唔開:smile_45:

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-6-27 08:22 AM 發表 查看引用來源
你個女想同你講o下電話, 你又唔開:smile_45:
哈哈哈............我見個陣已經係九點幾..................十點零我又瞓左

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-6-27 08:32 AM 發表 查看引用來源
哈哈哈............我見個陣已經係九點幾..................十點零我又瞓左
你唔開電話, 有人搵你咁典:smile_41:

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-6-27 08:34 AM 發表 查看引用來源
你唔開電話, 有人搵你咁典:smile_41:
魔玲.....花姐..............亞手................:smile_38:

引用:
原帖由 11711171 於 2009-6-27 08:37 AM 發表 查看引用來源

魔玲.....花姐..............亞手................:smile_38:
早晨, 典稱呼你

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-6-27 08:40 AM 發表 查看引用來源
早晨, 典稱呼你
在下....................'''17''

引用:
原帖由 11711171 於 2009-6-27 08:42 AM 發表 查看引用來源

在下....................'''17''
即係未夠稱:smile_40:

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-6-27 08:49 AM 發表 查看引用來源
即係未夠稱:smile_40:
個名姐...............
實情已經熟到爛啦......

引用:
原帖由 11711171 於 2009-6-27 08:50 AM 發表 查看引用來源

個名姐...............
實情已經熟到爛啦......
咁你幾多歲

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-6-27 08:52 AM 發表 查看引用來源
咁你幾多歲
心境年輕....................
年紀好大..............
想頭唔細..............
條氣好長..............

輕大細長
等你去想...........像........下啦..........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆