上一頁下一頁
發新話題

***假如愛有天意***...............[133]

收藏  |  訂閱
1.5k  32.4k

引用:
原帖由 因子單 於 2009-6-14 01:35 PM 發表 查看引用來源
訓咁少:smile_o13: :smile_o13:
:smile_13:六個鐘囉....差不多啦:smile_13:

引用:
原帖由 因子單 於 2009-6-14 01:36 PM 發表 查看引用來源
邊個話你死左啫:smile_o13:
:smile_30:我講下咋嘛:smile_13:

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-6-14 01:36 PM 發表 查看引用來源

:smile_30:我講下咋嘛:smile_13:
帶埋你去流星花園
睇流星雨:smile_o13:
陪妳去看流星雨落在地球上
讓妳的淚落在我肩膀
要妳相信我的愛 只肯為妳勇敢
妳會看見 幸福的所在............:smile_o08:

引用:
原帖由 因子單 於 2009-6-14 01:41 PM 發表 查看引用來源
帶埋你去流星花園
睇流星雨:smile_o13:
陪妳去看流星雨落在地球上
讓妳的淚落在我肩膀
要妳相信我的愛 只肯為妳勇敢
妳會看見 幸福的所在............:smile_o08:
丹丹豬...我覺得好浪漫添........你好似就黎生日啵

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-6-14 01:44 PM 發表 查看引用來源

丹丹豬...我覺得好浪漫添........你好似就黎生日啵
過年如過日 生日又係咁
我地生日 係母親最痛苦之時
所以我地人類生日
應該為偉大GE母親慶祝
今年我只得一個願望
祝媽子健康快樂! 安然!:smile_40:

引用:
原帖由 因子單 於 2009-6-14 01:48 PM 發表 查看引用來源

過年如過日 生日又係咁
我地生日 係母親最痛苦之時
所以我地人類生日
應該為偉大GE母親慶祝
今年我只得一個願望
祝媽子健康快樂! 安然!:smile_40:
:smile_13:我都明白你為左伯友既事搞到身心疲累...希望佢身體健康啦:smile_13:

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-6-14 01:54 PM 發表 查看引用來源

:smile_13:我都明白你為左伯友既事搞到身心疲累...希望佢身體健康啦:smile_13:
TNX
全世界得番我一個人
我NG做 邊撚個同我做????
唉!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 因子單 於 2009-6-14 01:57 PM 發表 查看引用來源

TNX
全世界得番我一個人
我NG做 邊撚個同我做????
唉!!!!!!!!!!!!!!
:smile_13:你唔好咁啦...唉....我諗我講錯說話搞到你唔太開心添:smile_13:

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-6-14 01:59 PM 發表 查看引用來源

:smile_13:你唔好咁啦...唉....我諗我講錯說話搞到你唔太開心添:smile_13:
NG關你事
我都想揾個膊頭挨下
好撚攰呀.....攰呀......攰呀
:smile_o02: :smile_o02: :smile_o02:

引用:
原帖由 因子單 於 2009-6-14 02:04 PM 發表 查看引用來源

NG關你事
我都想揾個膊頭挨下
好撚攰呀.....攰呀......攰呀
:smile_o02: :smile_o02: :smile_o02:
:smile_13:唔開心諗d方法黎發洩一下情緒會好一點.....我上次貓左大喊完一場....成個人舒服左好多:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆