上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~(part 10)~13/6 創興打邊邊團~

收藏  |  訂閱
1.5k  35.0k

引用:
原帖由 missmiss1128 於 2009-6-3 05:02 AM 發表 查看引用來源

你見過佢架嘛...
你唔覺好似佢--------------------->:smile_o01: 咩...
鬼得閒見佢..... 我地係陌路人..............

我只可以答你.. 佢真係一個MK LOR....... 由頭到腳. 由心到身!!

引用:
原帖由 KC公仔 於 2009-6-3 05:02 AM 發表 查看引用來源

我而窕都無嬲...我習慣左扔電視ja ma:smile_o02:
要改喇...

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-3 05:04 AM 發表 查看引用來源

鬼得閒見佢..... 我地係陌路人..............

我只可以答你.. 佢真係一個MK LOR....... 由頭到腳. 由心到身!!
甘mk你又鍾意:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 KC公仔 於 2009-6-3 05:02 AM 發表 查看引用來源

唔好甘小氣la....屎mk錫番你la:smile_o01:
唔要. 都唔知邊句真邊句假

引用:
原帖由 missmiss1128 於 2009-6-3 05:04 AM 發表 查看引用來源

要改喇...
甘我以後對住你只係係度淫笑la======>:smile_o01: :smile_o01: :smile_o01: :smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 KC公仔 於 2009-6-3 05:04 AM 發表 查看引用來源

我而家要似edison個樣得唔得r?我唔要可愛la:smile_27:
咁下一世啦~
呢世我諗就算整容都整唔到啦~...

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-3 05:05 AM 發表 查看引用來源

唔要. 都唔知邊句真邊句假
我仲咩要講大話呃你wo:smile_o03: :smile_o03:

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-3 05:04 AM 發表 查看引用來源

哈哈....
咁你呢????????

引用:
原帖由 missmiss1128 於 2009-6-3 05:05 AM 發表 查看引用來源

咁下一世啦~
呢世我諗就算整容都整唔到啦~...
甘我整完容之後再搵你美容甘得唔得r:smile_o06:

引用:
原帖由 missmiss1128 於 2009-6-3 05:06 AM 發表 查看引用來源

哈哈....
咁你呢????????
佢係菲國公主:smile_o01: :smile_o01: :smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆