上一頁下一頁
發新話題

♡♥♡ 徵喜歡唱k朋友 13/6黎啦♡♥♡

收藏  |  訂閱
1.5k  38.4k

回覆 1015# 的帖子

咁有冇去到:smile_o13:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-6 12:00 AM 發表 查看引用來源

你們相識架:smile_40:
係一位前輩識....同我傾過識火哥..:smile_13:

引用:
原帖由 hughug 於 2009-6-6 12:00 AM 發表 查看引用來源
我訓啦..明天要去全日呃錢..HAHA
BYE~
呃錢緊要,快d訓唔好唔夠精神:smile_o07:

引用:
原帖由 尊尼比爾 於 2009-6-6 12:00 AM 發表 查看引用來源

咁點解唔去呀?:smile_13:
無人約:smile_13: 想搵一個星期五or六可以陪我的男朋友就好:smile_30:

回覆 1020# 的帖子

介紹下自己:smile_o05: .

引用:
原帖由 chan79311 於 2009-6-6 12:01 AM 發表 查看引用來源
咁有冇去到:smile_o13:
你做咩用回覆,我唔想要睇番轉頭,你同邊位講,同答邊句:smile_27:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-6 12:03 AM 發表 查看引用來源

無人約:smile_13: 想搵一個星期五or六可以陪我的男朋友就好:smile_30:
原來妳已經有男朋友..:smile_13:

引用:
原帖由 hughug 於 2009-6-5 23:48 發表 查看引用來源
我只識睇QUAD. 唔識睇音符
平時明明見到好多人識彈琴架~上一到黎就唔見晒:smile_o03:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-6 12:03 AM 發表 查看引用來源

I also want to go shopping ar....but only 1 ppl....so i haven't go.....

引用:
原帖由 chan79311 於 2009-6-6 12:03 AM 發表 查看引用來源
介紹下自己:smile_o05: .
我叫尊尼比爾....:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆