上一頁下一頁
發新話題

揾30-40歲左右嘅女女做朋友

收藏  |  訂閱
1.5k  33.5k

引用:
原帖由 lemontree07 於 2009-5-26 09:19 AM 發表 查看引用來源

樓主係鐘意靚女架, 但我唔係囉....:smile_24:
做朋友既邊有分呢d 架
再者, 可能老柴同你相處過之後, 發現你既內在美勝於一切呢

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-5-26 09:21 AM 發表 查看引用來源

做朋友既邊有分呢d 架
再者, 可能老柴同你相處過之後, 發現你既內在美勝於一切呢
我內在外在都無喎, 點算 ??:smile_45: :smile_45:

HI
大家好
我叫V仔
係男
30幾歲
生來的朋友

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-5-26 09:20 AM 發表 查看引用來源

E....咁似我對住我老公o個時既
Q太 ~ 妳即係咩太姐.... Q for ??? :smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 我男叫V仔 於 2009-5-26 09:30 AM 發表 查看引用來源
HI
大家好
我叫V仔
係男
30幾歲
生來的朋友
:smile_38: 歡迎你 !
樓主而家on緊區, 暫時唔得閒回應你,
請你bit一聲之後留底你口訊,
樓主好快會覆返你 !
bit.........

引用:
原帖由 lemontree07 於 2009-5-26 09:29 AM 發表 查看引用來源

我內在外在都無喎, 點算 ??:smile_45: :smile_45:
你自己唔覺o者, 可能老柴會發掘到呢

引用:
原帖由 lemontree07 於 2009-5-26 09:32 AM 發表 查看引用來源

Q太 ~ 妳即係咩太姐.... Q for ??? :smile_45: :smile_45:
其實呢個名唔係因我老公而命名架, 係我鐘意既卡通人物黎架o者

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-5-26 09:47 AM 發表 查看引用來源

你自己唔覺o者, 可能老柴會發掘到呢
掘掘掘............無野喎, 只係一堆廢物咋, over over !  :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-5-26 09:48 AM 發表 查看引用來源

其實呢個名唔係因我老公而命名架, 係我鐘意既卡通人物黎架o者
呵呵, 咁你叫咩太呢 ?? :smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 lemontree07 於 2009-5-26 10:56 AM 發表 查看引用來源

掘掘掘............無野喎, 只係一堆廢物咋, over over !  :smile_38: :smile_38:
o係你眼中係廢物, 但o係佢眼中就係好珍貴既寶藏:smile_40: :smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆