上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 2)

收藏  |  訂閱
1.5k  214.4k

我割完包皮之後
點解條筋仲係個龜頭到既?
究竟條筋有咩用-.-?

報告:

小弟做完手術已踏入第28天

(1.)已可行動自如
(2.)龜頭已脫皮,貼著內褲只有輕微敏感
(3.)毛約長出約1cm長,已沒有痕癢吉肉的感覺
(4.)線還沒有完全脫掉,仍有一點血塊
(5.)已可進行自慰行為
(6.)手術環狀脹皮都依然腫脹,希望盡快消腫!!!

回覆 1022# 的帖子

我想問下你個龜頭有冇條筋痴住?

引用:
原帖由 poipoi716 於 2009-4-12 11:24 AM 發表 查看引用來源

我試過反左之後先扯

但係扯唔到去未反之前既長度,好似短左咁 !!

正係個龜頭大左好多,不過反果陣係超痛 ,扯左先反係反唔到
正常丫...因為你個頭個長度唔包括包皮...
唔係你咁都唔明白嘛?

少反包皮ge男仔唔好扯左先反, 一定痛

引用:
原帖由 comg 於 2009-4-12 10:49 PM 發表 查看引用來源
爬完呢度 d 文,都知自己係包皮過長,因為扯唔扯旗都唔可以露個頭出黎,而家諗緊去唔去割好!?:smile_41:
一直都可以同女友做愛既,試過幾次可能前戲唔夠,女友唔夠濕,唔用袋插入去果時反左3份1龜頭出黎,痛到唔 ...
如果你唔可以順利o係普通情況下你就最好割了
另外因為好多有包皮ge 師兄都有一個情況就係反左出黎會好敏感, 就會好快射
而割左個龜頭就無咁敏感, 變相會持久左
但係以你的case你割左會有一段時間係痛, 後尾先會無事

引用:
原帖由 psp-fifa-fan 於 2009-4-13 12:47 AM 發表 查看引用來源
我包皮過長,但都可以翻曬成個龜頭出來. 但當勃起時就只可以翻到一半.如果要翻曬成個出來時,條包皮根(連住龜頭的一條野)就會拉住好疼. 請問我可以點做? 可以就係做割包皮根手術嗎? 多謝
都係果句
唔係成日反的話就唔好扯住黎反...
條根係慢慢會鬆的

回覆 1025# 的帖子

ching可唔可以答下我問題-3-
點解條筋會痴住個龜頭既?
同埋係咪個個男仔都係咁架?

引用:
原帖由 ELLE~EVER 於 2009-4-13 07:19 PM 發表 查看引用來源

我都係人地介紹先知有得去私家診所到做......
手勢個D都OK....
我好返好多嫁啦.....醫生話要3個月後先可以性行為....
咁幫你做果個醫生叫咩名?係邊區?
睇到呢度好幾個 ching 都話有個黃醫生幾好,不過就係九龍,想睇下有冇香港區,咁覆診會方便 d 。

快 d 好返,快 d 同女友 do 野,enjoy

引用:
原帖由 2等天使 於 2009-4-14 01:55 AM 發表 查看引用來源

如果你唔可以順利o係普通情況下你就最好割了
另外因為好多有包皮ge 師兄都有一個情況就係反左出黎會好敏感, 就會好快射
而割左個龜頭就無咁敏感, 變相會持久左
但係以你的case你割左會有一段時間係痛, 後尾先會 ...
其實都想割左佢好耐架啦,不過要返工,唔想攞病假,大假又攞一個禮拜又驚唔夠休息:smile_45: 。

回覆 1029# 的帖子

我都係得一個禮拜休息-.-''

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆