上一頁下一頁
發新話題

14/6 CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉(全程350).....已完成

收藏  |  訂閱
1.1k  28.2k

引用:
原帖由 fffatguy 於 2008-6-16 11:50 PM 發表

所以你唔去CP, 去石龍?
梗唔係啦, 石龍第一站, cp係第二站, 亦係去得最多的一站, 亦係食得最多囡既一站, 唉, 都係果句, 上得山多終遇虎, 其中當然有去過別的地方玩啦啦!!!!!!!!!

引用:
原帖由 fffatguy 於 2008-6-16 11:57 PM 發表

問"長空"拎相... 佢有影到你同我..當然同的女啦
係.!  長空 SEND 相俾我 . . 謝謝

引用:
原帖由 fffatguy 於 2008-6-16 11:57 PM 發表

問"長空"拎相... 佢有影到你同我..當然同的女啦
所以我叫長空大俠pm d相比我囉,

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-6-16 11:57 PM 發表

梗唔係啦, 石龍第一站, cp係第二站, 亦係去得最多的一站, 亦係食得最多囡既一站, 唉, 都係果句, 上得山多終遇虎, 其中當然有去過別的地方玩啦啦!!!!!!!!!
有錢, 有時間, 重要有女值得你沉... 咁咪沉下囉.. 係香港, 邊有咁多港女去沉呀..

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-6-17 12:00 AM 發表

所以我叫長空大俠pm d相比我囉,
我都要相!!

引用:
原帖由 fffatguy 於 2008-6-17 12:00 AM 發表

有錢, 有時間, 重要有女值得你沉... 咁咪沉下囉.. 係香港, 邊有咁多港女去沉呀..
當局者迷, 你都係唔明架啦, 唔係食兩粒特强幸福傷風素就明白, 個種傷法, 到你沉過你就知架啦!!!!!!!!! :smile_39: :smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-6-17 12:04 AM 發表

當局者迷, 你都係唔明架啦, 唔係食兩粒特强幸福傷風素就明白, 個種傷法, 到你沉過你就知架啦!!!!!!!!! :smile_39: :smile_39: :smile_39:
睇黎個個都曾經滄海喎!:smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 fffatguy 於 2008-6-17 12:00 AM 發表

你地入唔入QQ群?:smile_38:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-6-17 12:04 AM 發表

咁你就梗唔明啦. .  係『特強』必X痛 至【我明】 GA MA

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-17 12:07 AM 發表

睇黎個個都曾經滄海喎!:smile_42: :smile_42:
同是天涯淪落人, 相逢何必曾相識, ------也許一天可以既話, 可否再多愛一次!!!!!!!!!!!!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆