上一頁下一頁
發新話題

QQ 吹水區

收藏  |  訂閱
2.0k  44.0k

引用:
原帖由 人間兇器 於 2007-8-20 09:43 AM 發表
陪左個北京來的女女兩日...不過都唔知好嬲定好笑...
異鄉相蓬不是應該會擦出火花嗎?

引用:
原帖由 人間兇器 於 2007-8-20 09:43 發表
陪左個北京來的女女兩日...不過都唔知好嬲定好笑...
有相睇...要password就pm小弟......吹水版柱躉特別優惠...自問唔係吹水版柱躉就唔好pm啦...唔該!!

http://s212.photobucket.com/albums/cc43/fdinnet/?action=guestlogin

引用:
原帖由 wataru 於 2007-8-20 10:01 發表

異鄉相蓬不是應該會擦出火花嗎?
餓左好耐下...獸性全爆發......乜都搞晒...
點知女女m到...雖然女女都幫"手"...但係始終差dd...

引用:
原帖由 人間兇器 於 2007-8-20 10:16 AM 發表

餓左好耐下...獸性全爆發......乜都搞晒...
點知女女m到...雖然女女都幫"手"...但係始終差dd...
M到便戴套衝紅燈啦﹐小心漏網之魚呀﹗衝燈便跑不掉呀~~~~~~~~:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 人間兇器 於 2007-8-20 10:08 AM 發表

有相睇...要password就pm小弟......吹水版柱躉特別優惠...自問唔係吹水版柱躉就唔好pm啦...唔該!!

http://s212.photobucket.com/albu ... /?action=guestlogin
PM密碼給我呀

引用:
原帖由 wataru 於 2007-8-20 10:45 發表

PM密碼給我呀
收pm啦...

引用:
原帖由 人間兇器 於 2007-8-20 11:10 AM 發表

收pm啦...
5張都是相同一個人嗎? 好似有D唔同

引用:
原帖由 wataru 於 2007-8-20 11:23 發表

同一個人...有2張是都是上年的相...
四眼相就年頭影...
低頭相和??相是上星期自己影...依家明顯比之前好肉左:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 wataru 於 2007-8-20 11:23 發表

化左妝同無化妝影出來分別都好大下...
不過真人就無乜大分別...可能係msn睇視頻已經睇到習慣咁...

回覆 #1029 人間兇器 的帖子

認識兩年﹐這麼巧遇到﹐你真是好運呀~~~~~~:smile_38: :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆