上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  53.2k

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-15 04:59 PM 發表

邊有呀:043: 數來數去咪得波盤同你之嘛:071:
兩個就夠哂數....:098: 兩個就夠哂數....:036: 家計會??:030: :044: :096:
今晚有就pm你啦~~依家要閃,今日好忙....:026:
今晚玩得開心d~唔駛掛住我~~~:096: :096:

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-5-15 05:04 PM 發表

兩個就夠哂數....:098: 兩個就夠哂數....:036: 家計會??:030: :044: :096:
今晚有就pm你啦~~依家要閃,今日好忙....:026:
今晚玩得開心d~唔駛掛住我~~~:096: :096:
我呢:027:

引用:
原帖由 ~@ok仔@~ 於 2008-5-15 05:05 PM 發表

我呢:027:
佢講緊搵仔嘅料咋:096: 仔你唔啱啦:071:

迪加史同NAC 大家覺得個大點?

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-15 05:08 PM 發表

佢講緊搵仔嘅料咋:096: 仔你唔啱啦:071:
仔唔要:046: 要女:023: 仲要係可愛果d:131:

引用:
原帖由 ~@ok仔@~ 於 2008-5-15 05:11 PM 發表

仔唔要:046: 要女:023: 仲要係可愛果d:131:
好似我q d喎:096: :096: :096:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-15 05:15 PM 發表

好似我q d喎:096: :096: :096:
車:030:
尋日$40買個希望,中得一條飛

引用:
原帖由 terryhh 於 2008-5-15 05:09 PM 發表
迪加史同NAC 大家覺得個大點?
nac果場買大啦:036: :036: :036:

引用:
原帖由 ~@ok仔@~ 於 2008-5-15 05:17 PM 發表

車:030:
尋日$40買個希望,中得一條飛
都好啦 仲想點呀:071:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-15 05:17 PM 發表

nac果場買大啦:036: :036: :036:
迪加呢??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆