上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.22

收藏  |  訂閱
1.6k  206.3k

引用:
原帖由 newbc 於 2018-12-10 12:58 PM 發表 查看引用來源
早幾日去左飲橙汁隔離,係咪所叫既03?搵左件個波有紋身既,間野真係黑店,過程急快,仲要鬧下你慢,第一次俾錢玩仲要俾人鬧,15分鐘唔夠趕你走,一定無下次! ...
係 O3 ,你第一次去?
如果你之前幫襯過認得你會好少少,我上次去有半粒鐘

引用:
原帖由 simonduck 於 2018-12-10 02:21 PM 發表 查看引用來源
上次去飲橙汁對面足x軒,條女几高大,短裙黑絲高跟,化濃裝,中左我死穴,细佬控制對腳,入去啦,但冇咩波,按左2野,捐隻手入去除裙,嘩條lace底褲 綁帶,正呀,结果都係冇20分鐘,其實呢間係
附近最多靚C9既1間,但勁唔足鐘 ...
係咪兩魚?
我又係鍾意黑絲美腳,好耐之前去過一次但唔足鐘,如果有得大戰就正

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2018-12-11 12:16 PM 發表 查看引用來源

係咪兩魚?
我又係鍾意黑絲美腳,好耐之前去過一次但唔足鐘,如果有得大戰就正
小兩魚,大四魚,唔係個個可開大

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2018-12-11 12:16 PM 發表 查看引用來源

係咪兩魚?
佢開我2魚半!我還2魚,佢又叫我開大,我無問到幾魚,因為我唔開大,最後跌左2魚再加送無回頭!

計程狗:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 simonduck 於 2018-12-11 01:05 PM 發表 查看引用來源

小兩魚,大四魚,唔係個個可開大
以為無大開,下次試下先
四魚貴左 D , 最盡三魚半就可以接受

沒有新何來舊:smile_45:

引用:
原帖由 chargeurs 於 2018-12-11 10:12 AM 發表 查看引用來源

出晒名黑店
行都唔行啦:smile_42:
黑店要紅牌喇!

黑店太多 :smile_27:

荔枝角道cc
有無師兄同過個大波老闆娘打過牌呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆