上一頁下一頁
發新話題

一年既改變

收藏  |  訂閱
1.2k  37.2k

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-9-15 02:19 AM 發表 查看引用來源

除左過黎之前個中秋係香港,呢2年都係呢邊過,3年無食過月餅
不過今年有得食
而家屋企有好多月餅:smile_o03:咩款都有~奶黃~傳統~冰皮~haagen-dazs又有~
其實我應下節就得嫁啦~而家唔知要食到幾時~:smile_o03:

似乎呢度啲人比較夜瞓啲,各位好。

引用:
原帖由 死毒男 於 2016-9-15 02:20 AM 發表 查看引用來源
哈哈
好似D人唔識追女仔個時咁
一心為佢好但用錯方法
佢以為為我好,但實際唔係
我好反感人地管我
我最常講個句係,我啊哥都未管我,其他人憑咩管我

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-9-15 02:23 AM 發表 查看引用來源

佢以為為我好,但實際唔係
我好反感人地管我
我最常講個句係,我啊哥都未管我,其他人憑咩管我
咁當然啦
人夾人,但睇黎佢會有排煩住你

引用:
原帖由 lkk009hk 於 2016-9-15 02:21 AM 發表 查看引用來源
無問題~自己試下學先~唔洗按對方口味嫁啦~只有自己口味~自己食~:smile_o03::smile_o13:
我通常係整俾人食,自己怕肥好少食

引用:
原帖由 lkk009hk 於 2016-9-15 02:23 AM 發表 查看引用來源
而家屋企有好多月餅:smile_o03:咩款都有~奶黃~傳統~冰皮~haagen-dazs又有~
其實我應下節就得嫁啦~而家唔知要食到幾時~:smile_o03:
好羨慕丫
我樣樣都想食
我今年有得食都係問啊哥拎唯一一張餅券去換,仲有跟大少出去做義工派月餅,有多每個義工有一個

引用:
原帖由 glock19B2 於 2016-9-15 02:23 AM 發表 查看引用來源
似乎呢度啲人比較夜瞓啲,各位好。
我係訓醒左,我地3個所在地不同,唔可以話個個都夜訓既

引用:
原帖由 死毒男 於 2016-9-15 02:25 AM 發表 查看引用來源
咁當然啦
人夾人,但睇黎佢會有排煩住你
其實都講左我有鍾意既人,點解仲要煩我?

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-9-15 02:29 AM 發表 查看引用來源

其實都講左我有鍾意既人,點解仲要煩我?
人蠢有時係無藥醫
你試下一排完全唔理佢就ok

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-9-15 02:27 AM 發表 查看引用來源

好羨慕丫
我樣樣都想食
我今年有得食都係問啊哥拎唯一一張餅券去換,仲有跟大少出去做義工派月餅,有多每個義工有一個
樣樣都想食~:smile_o04:好高卡路里~膽固醇嫁喎~不過後生就由佢啦~:smile_o11:
我好似每年都唔洗買月餅~朋友送黎既~要叫人幫手食呀~:smile_o03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆