上一頁下一頁
發新話題

女友成日走晒光!! 超多相+俾人抽水過程 p1-72最新-離晒罩,露點!p72

收藏  |  訂閱
1.1k  309.6k

有無興趣交換相呢

對C兄女友對波波興趣大D..幾時出下波波相?:smile_47:

引用:
原帖由 k93m63 於 2015-7-10 11:21 PM 發表 查看引用來源
對C兄女友對波波興趣大D..幾時出下波波相?:smile_47:
想點睇佢對波?走光露點?

goodgoodgoodgoodgood

睇左師兄甘耐,都係特別鐘意向陌生人露出個幾次。多d機會外出露出

引用:
原帖由 Timbuktu 於 2015-7-11 01:15 發表 查看引用來源

想點睇佢對波?走光露點?

離罩丫, 例如偷偷地響佢著bra之前推鬆dd bra帶等佢無咁緊又唔覺, 應該會幾好效果

引用:
原帖由 redfever 於 2015-7-11 01:53 AM 發表 查看引用來源
睇左師兄甘耐,都係特別鐘意向陌生人露出個幾次。多d機會外出露出

我自己最high係裝修佬嗰次。因為冇時間戴返個bra,睇住條女攝過個裝修佬嗰時,對胸喺淨係得條超薄嘅睡裙隔住低下,喺佢隻又污糟,又多汗嘅手臂上面揩住咁過。之後條女嗚底身玩狗,成對胸跌晒出嚟。對波個波形係點,啲皮膚有幾滑,兩粒lin咩顏色都俾佢睇晒。

最後再俾佢扮晒抱我哋隻狗,睇住佢一野攝隻手埋去個胸到,大力壓落去再向上兜一兜。個胸仲要彈一彈咁落返嚟。喺冇bra嘅情況低下咁樣俾佢摸法,個胸有幾軟綿綿,粒lin幾大粒都俾佢摸晒啦。
仲要條女feel到,嚇一嚇,見到佢個尷尬樣,之後即刻入返廁所戴返個bra出嚟,咁先正呀嘛。佢走過咁多次光,俾人抽過咁多次水。今次係唯一一次喺冇bra嗰時俾人摸。成對胸俾人睇得最清楚嘅一次。我一世都記得嗰一日嘅畫面

引用:
原帖由 mcmasaki 於 2015-7-11 02:22 AM 發表 查看引用來源

離罩丫, 例如偷偷地響佢著bra之前推鬆dd bra帶等佢無咁緊又唔覺, 應該會幾好效果
Ching唔洗我去解鬆佢啲bra帶啦。知唔知我條女唔鐘意啲bra太緊架。所以佢啲bra帶已經全部俾佢自己較鬆咗架啦。佢對波又唔係細,就係因為佢唔鐘意太緊先會成日離晒罩,露晒點咁俾人睇晒喳嘛。所以冇問題,影佢離罩露點相唔難

引用:
原帖由 Timbuktu 於 2015-7-11 02:47 AM 發表 查看引用來源

Ching唔洗我去解鬆佢啲bra帶啦。知唔知我條女唔鐘意啲bra太緊架。所以佢啲bra帶已經全部俾佢自己較鬆咗架啦。佢對波又唔係細,就係因為佢唔鐘意太緊先會成日離晒罩,露晒點咁俾人睇晒喳 ...
好,等你:smile_38:

今朝一早就俾條女叫醒咗。話見好好天,要帶隻狗落去行下同埋食早餐。屌。。。。都未撚瞓醒。。。佢話佢可以自己一個人去, 冇所謂。不過算啦,啲女人口不對心,費撚事煩。
(其實最主要原因係因為終於見到佢著緊legging.  所以想睇下咁好天嘅陽光底下影唔影到佢透patpat嘅相) 落到去一路行,屌。。。點知個衰婆好著唔著。著咗條閃令令嘅legging出嚟。咁閃點透呀。。。。不過算啦,照影。雖然冇透patpat, 但係其實都幾正嘅,因為佢著legging真係冇得輸。對腳同個靚patpat線條出晒嚟。

其實睇真啲,太陽曬埋去都有小小透架,見到小小肉。係佢個死人袋啱啱檔住咗啲光啫。但係都好正。

有冇ching想從後摸佢個靚patpat? 請舉手 :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆