上一頁下一頁
發新話題

其實我好愛你 (處女作處女膜破處#156)

收藏  |  訂閱
1.3k  224.6k

引用:
原帖由 YourBitch 於 2014-10-7 02:06 AM 發表 查看引用來源
唔好氹我啦寫少咗呀今次⋯
可能係我問題啦不過真係唔知點解做完會紅腫,其實我有d驚會鬆...
不嬲都係你想點就點㗎喎
冇咁快鬆既。。搵d 細j既玩未唔驚鬆囉,哈哈
會唔會係佢太大所以先痛同紅腫

引用:
原帖由 YourBitch 於 2014-10-7 02:26 PM 發表 查看引用來源

其實我手抄嘅版本都未抄晒,原來打字係快過寫字勁多㗎
我仲繼續update緊㗎!!! 希望你會睇啦
你用語音輸入仲快

引用:
原帖由 anthonychan 於 2014-10-7 02:59 PM 發表 查看引用來源

你用語音輸入仲快

我通常都係幫你補習嗰陣打㗎點用語音...嚇死d家長
本來打拼音又係快嘅,不過呢就變咗書面語,好似無咁代入...
加上一開始用咗口語如果轉咗嘅話就唔夠連貫

引用:
原帖由 azpui 於 2014-10-7 02:35 PM 發表 查看引用來源
冇咁快鬆既。。搵d 細j既玩未唔驚鬆囉,哈哈
會唔會係佢太大所以先痛同紅腫

可能啦...都唔明點解d人成日想要大,明明就好痛
係咪真㗎...我真係覺得做完好似鬆咗咁:smile_o06:好擔心

引用:
原帖由 YourBitch 於 2014-10-7 03:09 PM 發表 查看引用來源
可能啦...都唔明點解d人成日想要大,明明就好痛
係咪真㗎...我真係覺得做完好似鬆咗咁:smile_o06:好擔心
唔駛擔心,我可以幫你檢查下

引用:
原帖由 azpui 於 2014-10-7 03:10 PM 發表 查看引用來源
唔駛擔心,我可以幫你檢查下

係咪㗎:smile_o03:其實有無放法可以改善?
雖然係引版,但係我係咪唔應該問呢d咁私人嘅野

引用:
原帖由 YourBitch 於 2014-10-7 03:23 PM 發表 查看引用來源
好似有d ex可以做

引用:
原帖由 YourBitch 於 2014-10-7 03:23 PM 發表 查看引用來源
如果你唔好意思係到講。。未pm 我囉,哈哈
係呀,我可以幫你檢查

I am expecting sweetie
引用:
原帖由 YourBitch 於 2014-10-7 02:26 PM 發表 查看引用來源

其實我手抄嘅版本都未抄晒,原來打字係快過寫字勁多㗎
我仲繼續update緊㗎!!! 希望你會睇啦

引用:
原帖由 YourBitch 於 2014-10-7 03:06 PM 發表 查看引用來源
我通常都係幫你補習嗰陣打㗎點用語音...嚇死d家長
本來打拼音又係快嘅,不過呢就變咗書面語,好似無咁代入...
加上一開始用咗口語如果轉咗嘅話就唔夠連貫
你幫我補咩習先

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆