上一頁下一頁
發新話題

咸濕靚仔 咸濕日記 P.108 #1613 美女靚媽咪要我做佢地仔仔餵我食奶奶

收藏  |  訂閱
1.6k  605.1k

可愛童顏巨乳靚模比大9按摩

祝捷兼送別會 (8)

20xx年x月x日(星期x) Ref.#028 - 16
地點:日本 (東京)

上文講到台灣電視台美少女演員夢遊淫慾仙境之後!
輪到:香港性感靚模!

佢係個童顏巨乳既美少女!
所以比導演睇中!

原來台灣同香港d少女對咸濕淫慾既文化既接受程度同日本女生比較,係保守好多嫁!

童顏巨乳靚模一路等緊一路睇,佢可能太投入,一如台灣美少女,諗到、幻想住將會發生係佢幼嫩身體既咸濕淫慾過程,佢變左一個小女孩!

小敏有同我提過,當條童顏巨乳知道我地班靚仔中有一個兄弟同其中一個日本女星拍過拖!
而我又係我地班靚仔中比較高大同條陽具比較粗長大靚仔既!
小敏話佢對我好有興趣,睇我做果d AV片果陣流晒口水!

當我一步步移動我健壯優美肌肉線條充滿陽光既裸露身體!
臉上掛上富男人味中又有d小男生式既笑容!
6舊腹肌下,分布平均既陰毛豎出一條扯高長長粗壯粉紅肉色既圓柱體!
前面一個如乒乓球既紅撲撲9頭!
下面掛住一個連住兩粒蛋蛋既春袋!

佢咸濕但係冇經驗,在眾目睽睽下,睇過剛才感同身受既情景,眼前又親證住一個心儀可愛男生,全身赤裸毫無保留地凸出身體最私隱既性器官,逐漸行近,比佢近距離觀賞!

於是巨乳既美少女孩全身動彈不得,軟晒坐係張有扶手既大椅!

佢同台灣電視台美少女friend左,所以都係著住背心仔熱褲仔露趾鞋!

我輕易同佢除左件(凸晒點既)背心仔!

見到兩個35D-E既白滑圓圓大大粉紅乳暈既嫩奶!

中間凸出硬長紅撲撲既Lin 頭仔!

我忍唔住吞左一啖口水!

佢成身軟晒!

我先同佢退出熱褲仔!

呀!我又失儀了!

因為我要除佢最後防線條T-Back仔果陣,發覺佢條T-Back已經全部濕晒!

一線疏毛嫩鮑!粉紅小小陰唇片,滴滴西汁流緊出黎!我惦都未掂過佢呀!

又一個極品咸濕既美少女呀!我個心跳得好快!

一路除一路摸住佢大小腿!

唉唉唉!佢有反應!

好香!我聞下條吸左西汁既T-Back!

好衰嫁!佢面都紅晒!

哈哈哈!
嘻嘻嘻!
呵呵呵!
D 圍住睇咸野既姣妹!

Handsome!我想你用我教過你果d高級招數!
你學果陣,只係斷斷續續!
今日我要你全部一氣呵成,等大交開下眼界!
呢個女仔係最佳人選!
佢身材適中,健康,冇乜同男仔接觸既經驗,皮膚夠嫩滑,中意你,投入左(西西已經出晒汁!

はい (是) (係!)!

於是我抱左佢赤裸裸少少Baby Fat 既 Body,放左落張大形既厚膠榻榻米 (同泰式Body Massage 水床唔同,係實心!) !

洗完臉,沖過身!

搽液!

全體姣妹圍埋霾,睇野!

我自摸大9,令條野更大更硬!

巨乳既美少女孩訓係厚膠榻榻米,用水汪汪圓圓黑黑大大既媚目望住我!好好奇!

我倒左d天然潤滑沖涼液落佢白雪雪軟綿綿既少女赤裸裸裸玉體!

唉唉唉!嘻嘻嘻!佢引我!都話係條咸濕妹啦!

我開始要同佢全身各點搽沖涼液喇!

我渣住自己條好驕傲既肉棒,前面凸出個血紅色大9頭!

先同佢搽嫩滑手臂!先左手!

呀呀呀!用細佬搞人呀!好核凸呀!

到手仔,將條大9比佢手掌手指仔渣住,比佢劣下劣下!
好似同我條大9打飛機!

哈哈哈!咁衰!
好!我大力打!
佢乘機反攻!

唉唉!我係專業既!所以雖然好撚舒服,都只係咁嘖!

到同佢搽嫩滑右手臂!

到右手仔,亦係將條大9比佢手掌手指仔渣住,比佢劣下劣下!
同我條大9打飛機!

哈哈哈!咁衰!
呢次唔准走!我要玩耐d!
佢左手仔渣住我春袋!
因為手細,所以只渣到一粒蛋!

同佢果兩個大Lin Lin搽沖涼液!

哈哈哈!個Pat Pat好堅呀!
佢手仔多多!乘機搞我個Pat Pat!
好撚玩得既咸濕妹呀!

唉呀!唉呀!搞得人好舒服呀!
我有意用大9頭搞佢兩粒又硬又長紅撲撲既Lin 頭仔!

唉唉!其實我個9頭都好享受嫁!

呵呵呵!用9頭搞佢小蠻腰!

輪到大腿、小腿!

哈哈哈哈!好鬼核突呀!

唉呀!唉呀!唉呀!唔好呀!肉酸呀!

到嫩滑腳仔!用雙腳板底磨大9!
我有d忍唔住!太舒服了!
我同佢雙腳板底大大力磨我條赤裸裸暴漲既陽具!
太舒服了!我條大9谷爆了想釋放d精液出黎!

Handsome!妳漏左隻西西仔呀!
小敏好醒目,佢唔想我失手 (條9失火) !

於是我舉起佢雙大腿!
將條大9放上佢隻一線嫩鮑外圍,用佢大比夾住,9磨豆腐!

嘩嘩嘩!呀呀呀!舒服!舒服!肉酸!肉酸!

我冇理佢繼續用粗粗硬硬肉柱,出出入入磨住佢西西仔豆豆仔!

西水流晒出佢大比!

之後同佢脊同Pat Pat搽沖涼液!

呀呀呀!呀呀呀!

將大9頭搞佢菊花仔!

最後我忍唔住佢挑釁既淫叫!

我抬起佢既Pat Pat,將佢隻西同我大9頭止痕!
大9頭前面個勾,狂磨佢嫩西陰蒂豆豆!

唉呀!唉呀!唉呀!唔制呀!唔制呀!我係處女黎嫁!

佢喊遲一步,我就會同佢破處!
不過我到今天還是不相信佢係處女!

咁我先用凍水同自己由頭沖到腳!
之後就同佢沖身喇!

一手持花灑、一手輕掃玉體各處!

乾完身!

輪到輕按,確定佢玉體每一部份都O.K.、眼要跟利!
我冇打錯!眼要跟利!唔係眼要跟手!

小敏講果d高級招數除左用條撚重有用條利!

旁邊備有漱口水同清水,等我一路乃勻佢身體每一部份,一路保持口腔清潔同濕滑!

只記重點:

面珠墩!

唉!唉!唉!呵呵呵呵!肉酸呀!好多口水呀!哈哈哈哈!

佢面珠墩好滑捋捋嫁!

兩個35D-E既白滑圓圓大大粉紅乳暈既嫩奶,中間凸出兩粒又硬又長紅撲撲既Lin 頭仔!

哈哈哈哈!引我大大力乃!

腳趾仔!

呵呵呵呵!肉酸呀!

逐粒逐粒啜吮!

乃一粒同一粒之間既嫩肉!
用鼻聞下,好鬼香嫁!

菊花!

唉呀!唉呀!唉呀!

一線嫩鮑!

唉!唉!唉!呵呵呵呵!哈哈哈哈!好引人呀!

又嫩又滑又多汁!

再同佢沖多一次身!
再同佢乾多一次身!

抱佢赤裸裸玉體至榻榻米!

:smile_o15:
Recently, I’m devoting to my Career Development!
I have to stop posting my diary!

Wish all supporters the best of luck!:smile_o11:

To the girls I’ve met here, I give you my kisses and hugs ! :smile_o09:
Best of Luck!Sincerely wish you will have happy days.
Remember me! Cheer up!

Bye Bye!:smile_o07:

:smile_o15:
最近,我致力於我的事業發展!
我不得不停止發布我的日記!

希望所有的支持者最好的運氣! :smile_o11:
這裡我見過的女孩,我給你我的親吻和擁抱!:smile_o09:
祝您好運!真誠地祝你有快樂的日子。
記住我!振作起來!

再見!:smile_o07:

What kind of career are u developing?

quote]原帖由 咸濕靚仔 於 2013-9-11 06:33 PM 發表 查看引用來源

祝捷兼送別會 (8)

佢係個童顏巨乳既美少女 ... [/quote]

期待你早日回來继續發布日記!
祝 一切順利!

咸濕師兄,
以事業為重吧~~ 祝你成功!!!
希望你成功後返黎繼續完成剩番的日記~~:smile_o12:

引用:
原帖由 咸濕靚仔 於 2013-9-11 06:33 PM 發表 查看引用來源

祝捷兼送別會 (8)

佢係個童顏巨乳既美少女 ...
D 粉絲傾過投票一致要樓主最少一星期發表一次!

引用:
原帖由 咸濕靚仔 於 2013-9-11 06:33 PM 發表 查看引用來源

祝捷兼送別會 (8)

佢係個童顏巨乳既美少女 ...

引用:
原帖由 OLinRed 於 2013-9-14 09:43 PM 發表 查看引用來源

支持!

引用:
原帖由 OLinRed 於 2013-9-14 09:43 PM 發表 查看引用來源

支持!

引用:
原帖由 cicimybaby 於 2013-9-15 04:15 AM 發表 查看引用來源

支持!

叻女!:smile_o12:領袖支持妳!好中意妳個頭像!:smile_47:

引用:
原帖由 永不言敗首領 於 2013-9-15 12:53 PM 發表 查看引用來源

叻女!:smile_o12:領袖支持妳!好中意妳個頭像!:smile_47:
咸濕佬!!

連頭像都想咸濕!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆