上一頁下一頁
發新話題

Phone Sex 聊天室

收藏  |  訂閱
1.5k  73.4k

引用:
原帖由 kenji_ 於 2013-2-15 12:04 AM 發表 查看引用來源
即係你bath時...係正常傾電話唔係phone sex緊?
正常傾緊電話架..都3,4年無玩PHONE SEX啦

引用:
原帖由 vanessabbbb 於 2013-2-14 11:41 PM 發表 查看引用來源
phone sex 以前就會玩
中意人地話我把聲甜同嗲.. 不過依家做sales
把聲爛晒 :smile_39:
但仍然會傾住電話bath. 有時bath既時候會自己黎..唔會比人知
但又有大既喘氣聲.. 條友覺得奇怪我又即刻收歛番..其實都幾 ...
沖涼時點傾電話?
電話未好易壞囉

引用:
原帖由 MissTanzanite 於 2013-2-15 12:17 AM 發表 查看引用來源

沖涼時點傾電話?
電話未好易壞囉
哈哈`呢個好多人問;D
我多數朝早先洗頭既..所以唔洗洗頭唔會點整濕電話..
我細細個個時已經唔知係邊到睇到用花灑頭自慰..所以左手會MAK大個陰唇比啲水射入去..右手會渣住電話..
有時一係會頸夾住電話囉
一般沖身都唔會整濕...用洗面奶洗面個時就會先放低個電話叫條友等等..
唔係就真係會整濕個電話喇..哈哈

引用:
原帖由 vanessabbbb 於 2013-2-15 12:22 AM 發表 查看引用來源

哈哈`呢個好多人問;D
我多數朝早先洗頭既..所以唔洗洗頭唔會點整濕電話..
我細細個個時已經唔知係邊到睇到用花灑頭自慰..所以左手會MAK大個陰唇比啲水射入去..右手會渣住電話..
有時一係會頸夾住電話囉 ...
會好易跌- -我成日夾住都動作大小小都差的跌電話

引用:
原帖由 yin5201314 於 2013-2-15 12:27 AM 發表 查看引用來源

會好易跌- -我成日夾住都動作大小小都差的跌電話
經驗係累積番黎既.哈哈:smile_30:

夾電話唔好呀...用headset 黎傾電話/ps 都方便得多...

引用:
原帖由 vanessabbbb 於 2013-2-15 12:33 AM 發表 查看引用來源

會唔會水聲太大呢...沖涼傾我都試過..不過係浸浴果陣

引用:
原帖由 kenji_ 於 2013-2-15 12:35 AM 發表 查看引用來源

會唔會水聲太大呢...沖涼傾我都試過..不過係浸浴果陣
會啊.. 不過就係因為咁先遮到我啲喘氣聲..

引用:
原帖由 vanessabbbb 於 2013-2-15 12:33 AM 發表 查看引用來源

睇黎你經驗一定好好 都唔洗買的防水防跌電話:smile_30:

引用:
原帖由 vanessabbbb 於 2013-2-15 12:39 AM 發表 查看引用來源

會啊.. 不過就係因為咁先遮到我啲喘氣聲..
睇怕唔單單喘氣聲:smile_30: :smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆