上一頁下一頁
發新話題

我的墮落故事 (May 25 2016 更新, p 185,#2766)

收藏  |  訂閱
2.8k  1.9m

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2013-3-5 12:17 AM 發表 查看引用來源

ERICA 應該係美寶嘅fd, 又不如話係美寶嘅打獵物,
好似辣媽咁,引誘佢地出來做免費雞,美寶真係個優秀的媽媽生,有批女任撚佢擺佈

係呀,難得:smile_o01:

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2013-3-5 12:17 AM 發表 查看引用來源

ERICA 應該係美寶嘅fd, 又不如話係美寶嘅打獵物,
好似辣媽咁,引誘佢地出來做免費雞,美寶真係個優秀的媽媽生,有批女任撚佢擺佈

看嚟香港人重認為女人上床吃虧,北美男女平等,大家都可以搵食,唔喺免費雞,只喺friends with benefit.當然鬼妺有需要真就公然搵人上床,東方人就偷偷做.

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2013-3-5 03:38 AM 發表 查看引用來源

看嚟香港人重認為女人上床吃虧,北美男女平等,大家都可以搵食,唔喺免費雞,只喺friends with benefit.當然鬼妺有需要真就公然搵人上床,東方人就偷偷做.
香港雖然極之現代化, 但思想仍然是有限度的開放.... 始終背着幾千年的中國人傳統思想
辣媽, 北美仲有好多 cbc 思想仍然是保守!

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2013-3-5 03:38 發表 查看引用來源

唔係話您唔enjoy, 不過 比美寶華叔咁坑您, 佢地咁著數, 分分鐘有錢落袋添, 辣媽您風險又大,只係得果開心吓,同乜人玩都好受美寶佢地背後操控, 咪比人覺得似免費雞囉,
重要係自來果隻,您D衣裝飲食交通重分分鐘倒貼出來呀吓,我地嘅人咪咁樣形容件事囉

唔好講喱啲嘢喇!
關心下辣媽冇上版幾日,用支按摩器高潮了多少次重好過啦!
辣媽,查實妳有冇想過3P㗎?

引用:
原帖由 忘了忘不了 於 2013-3-5 08:42 發表 查看引用來源
唔好講喱啲嘢喇!
關心下辣媽冇上版幾日,用支按摩器高潮了多少次重好過啦!
辣媽,查實妳有冇想過3P㗎?

同黑腸腸果之唔係多P嗎?

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 29/12/2012 12:06 發表 查看引用來源
我剛三十出頭,身材高挑和有一雙長腿,原來是一個很內向的女生。讀書時純純品品又怕醜,雖然有不少男生追求,但從沒有過份的行為。七年前為了移民二十多歲便和當時的男友結了婚,說出來也沒有人信,因我結婚前還是處 ...
唉!真想一睹辣媽的一雙長腿。

回覆 1022# 的帖子

真係想見識見識,我也是多倫多人啊

You guys are retarded.  Being conservative or traditional doesn't mean one cannot enjoy sex!  Sex has been around as long as people have so that's not the point.  The point is Chinese women, especially HK women, have a strong tendency to "feel" being taken advantage of, which goes back to my earlier post where I wrote women placing themselves on a pedestal or moral high ground.  If you live within these boundaries and are comfortable with them, great!

於是亞寶便開始對Erica落工夫,誰知竟發現左佢一個祕密。

寶:「喂,亞勇話喜歡妳𡃓。」

E:「咪講笑啦,我有老公㗎。」

寶:「有老公 都可以玩下㗎。」

E:「 唔好嘅。」

寶:「大家喺女人唔洗怕羞 ,妳老公有冇餵飽妳先 。」

E:「都喺咁啦,有時佢成日對住電腦打機⋯⋯」

寶:「 到底妳有過幾多個男人?」

E:「結婚前冇。」

寶:「哈!仲以為妳好純,即是結婚後有偷食啦。」

E:「唔喺亞,我冇偷食。」

寶:「唔喺偷食唔通比人強姦咩。」

E:「⋯⋯」

亞寶本來講笑,見Erica唔出聲,才知開口中!亞寶用盡唇舌,一面安慰她一面打聽,終於要Erica將事發經過說了出來。

事情發生在Erica結婚後不久,一次她從多倫多去溫沙參加朋友婚禮,老公吾想應酬冇去。Erica喝完喜酒, 微醉中一個人駕車回來,剛好遇上暴風雪。

Erica望著公路上大雪紛飛,她擔心雪越下越大,想趕快回家便開得快了一點,誰知便出了車禍,車子滑出了路邊,人沒受傷,但車子在積雪中駛不動了,在暴風雪夜叫拖車也要等大半個小時,坐在車裏越來越冷,Erica站在積著厚厚的雪的路旁,不停地伸出手,希望攔到駛過的車,但在這冰天雪地的漆黑高速公路,大多數人根本看不到她,茫然地望著車子一部一部開過,她心裡有一種說不出的酸楚。

突然一部貨柜大卡車駛過Erica身邊,卷起飛揚的大雪打在她身上,Erica正想駡出來,但那大卡車竟然在她前面停了下來,她便跌跌撞撞的跑上去,趕緊爬上去鑽進車箱中。

北美的貨柜大卡車通常前面有一排座位,後面有一張床,車裏有兩個司機,一人駕車一人睡覺,減少停車休息浪費時間。Erica上車後千恩萬謝,才留意車中兩個司機都是三十出頭的老外,兩人都是大塊頭身材,而且佈滿紋身,在平日她一定不會惹他們,更不會上他們的車。

Erica全身給雪覆蓋,在車中有暖氣雪開始溶,衣服濕了一大片,她只好脫下外套掛在窗邊吹乾,身上便變成只穿一件性感的晚裝裙。

「冷嗎?喝點酒暖暖身,然後去後面睡一下,到市中心叫妳。」不在駕車那個司機
給Erica一小瓶威士忌,還把後面的臥舖讓了給Erica。

Erica在冰天雪地的荒郊野外掙扎了良久,又冷又倦,喝了一大口酒,便躺在臥舖睡了。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆