上一頁下一頁
發新話題

結婚10年-------性生活(update P.1,2,5,9,10,17,19,34,39,62,129)

收藏  |  訂閱
2.9k  465.6k

引用:
原帖由 lala_chan 於 2012-11-10 01:53 AM 發表 查看引用來源
小朋友好可憐 女人是可以的,心靈上的感覺,比身體的感覺強好多好多!!外面有個男人搞得好爽好爽,老公又冷淡,無反應,繼續先啦,但離婚?又不會囉!
我都想知外面個男人如何搞得好爽好爽?可否教教小弟?等我學會了可以運用.

引用:
原帖由 lala_chan 於 2012-11-10 02:02 AM 發表 查看引用來源
女人不是每次做愛都真正有高潮,但還是一直在跟你做,why?? 感覺就是你比另一半搞完一大輪,但冇得出,未到,另一半已呼呼入睡,女人好多時未得,男人又已搞掂,咪一樣靠住你瞓.... 你只要隻手攬住撘住佢,明晚 ...
明白原來女人是這樣的,以往我好多時做完都係瞓,沒有理會太太,因為很累,有機會我都會錫下攬下,
如果再錫佢乳房或陰部可以嗎?

引用:
原帖由 lala_chan 於 2012-11-10 02:30 AM 發表 查看引用來源
樓主,小朋友會唔開心,佢地feel到的,三思呀
前幾日睇左"愛回家"見到戲中女角同個仔分開,就覺得好心痛,
如果我地離婚,小朋友一定會跟一個大人,我唔想見到呢種情境,好hurt呀!

引用:
原帖由 FU-Lachesis 於 2012-11-10 10:58 AM 發表 查看引用來源

我都想知外面個男人如何搞得好爽好爽?可否教教小弟?等我學會了可以運用.
你學左咩先呢?睇你個post咁耐都未見過你和個位網上女友交流心得後如何應用? 你在引版出post,應該放盡寫才有C兄、姐幫到你

我覺得如果你同太太關係仍OK,她又仲肯同你做,咁她應該只係在外滿足性生活而已…希望你快啲挽回失地呀!

覺得你同msSabrina的故事好似在互相呼應,得閒睇下,可能了解你太太的心聲多一啲。

回覆 1022# 的帖子

試下sex toys or 在這聽到很多CHlNG樂意為女士服務的

引用:
原帖由 bl2012 於 2012-11-11 02:05 PM 發表 查看引用來源

你學左咩先呢?睇你個post咁耐都未見過你和個位網上女友交流心得後如何應用? 你在引版出post,應該放盡寫才有C兄、姐幫到你

佢都唔肯出來

引用:
原帖由 燭光小語 於 2012-11-12 12:50 AM 發表 查看引用來源
我覺得如果你同太太關係仍OK,她又仲肯同你做,咁她應該只係在外滿足性生活而已…希望你快啲挽回失地呀!

覺得你同msSabrina的故事好似在互相呼應,得閒睇下,可能了解你太太的心聲多一啲。

h ...
同太太關係又在冷戰,邊有得挽回失地,而家只會越來越差.
邊個係Ms Sabrina ?

引用:
原帖由 lala_chan 於 2012-11-12 12:55 AM 發表 查看引用來源
試下sex toys or 在這聽到很多CHlNG樂意為女士服務的
sex toys我同太太都未試過,不過如果下次做到,我也會一試,
但佢比較保守未必會試.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆