上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 29

收藏  |  訂閱
2.4k  49.0k

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-12-16 05:25 PM 發表 查看引用來源

一些小姐技倆........對那一個都會這樣......做生意手法........再看清少少吧.......
龍兄咁資深.....都比兩條底衫撹腩惦:smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-12-16 17:34 發表 查看引用來源

不怕.......我在........:smile_o11: :smile_o11: :smile_o11:
感激,感激

引用:
原帖由 golftin 於 2010-12-16 04:05 PM 發表 查看引用來源

你糸穩陣派,內銀啦,工、建、龍行。

我就係太穩陣~之前買左隻恆指put驚死比個市震走左~依家狂升:smile_45:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-12-16 05:36 PM 發表 查看引用來源
院長,你要好好教育下D女
一陣送佢去彗安園:smile_44:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-12-16 05:43 PM 發表 查看引用來源
龍兄咁資深.....都比兩條底衫撹腩惦:smile_44: :smile_44:
龍兄是資深嫖.......不是資深沉........

引用:
原帖由 ricky_ston 於 2010-12-16 05:15 PM 發表 查看引用來源
上兩個星期六,是第一次去了常仔...!!
因剛和女朋友分了手,和朋友去了新開的"sunday".
開頭,有個豬扒媽咪強迫我要左個"超級豬扒"...話十分鐘唔岩,可以叫走件扒,
點知件扒最後要3個毛主席先走........以後black lis ...
師兄~你的個案好平常~好多時第一次上去玩都好容易沉船~你先了解下個女仔~你要明白個女仔為什麼要去K場做~為的是什麼~她對你做的事很平常~沒什麼大不了~日久見人心~不要輕易說沉船呀~:smile_38:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-12-16 05:43 PM 發表 查看引用來源
感激,感激
客氣....客氣......

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-12-16 05:44 PM 發表 查看引用來源

我就係太穩陣~之前買左隻恆指put驚死比個市震走左~依家狂升:smile_45:  
學打功夫先學扎馬......你重講出泥?!:smile_o04:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-12-16 17:41 發表 查看引用來源

E兄.......我撐你........
有你在,我不怕:smile_35:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-12-16 05:50 PM 發表 查看引用來源

客氣....客氣......
腥腥相息咁話牙?:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆