上一頁下一頁
發新話題

小肥豬的性趣篇我的初戀Y先生

收藏  |  訂閱
1.5k  231.2k

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2010-12-27 12:53 PM 發表 查看引用來源
話說我呢排成日失蹤:smile_o13:

有時D網友MSN同我...傾傾下都唔見左人
係道講聲SORRY:smile_o05:
因為真係好眼訓.....我訓人好衰話訓就訓:smile_o10:
點解可以咁呢....等我解釋下先
因為我坐係床邊玩電腦
...
之後應該有飽飯食了

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2010-12-28 08:26 AM 發表 查看引用來源

我都唔想吊你癮呢

但好凍嘛...一陣返公司打...如果無人!

小肥豬......過兩日仲凍呀:smile_35: :smile_35:

Miss你地兩姐妹都冇加我MSN呀:smile_o03:

Support=)
期待更新

:smile_o16:
引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2010-12-27 03:20 PM 發表 查看引用來源
好明顯今期嬲個衰佬怕凍...唔比飽飯我食啦:smile_o02:
差D想出去搵人幫:smile_o13:
不過又唔敢.....:smile_o01呢D咪叫無鬼用)

哈哈....:smile_o05:

話說一入屋一手豆下佢JJ
哇...野...:smile_o05: 同快 ...
出埋個報告先....真係要我放假先出到真係唔好意思:smile_o05:

話說老公要教訓我....係咪應該叫做"屌"教呢~~哈哈

佢推我埋花沙道一邊比水淋...應該怕我凍

一邊搓我波波...仲要背住佢既

因為佢話唔比我多手攪佢...=3=魚...攪錯:smile_o02:

一隻手搓波波一隻手向妹妹進攻啦:smile_o13:
佢居然玩一隻手搓兩粒大波波...仲要拉埋粒linlin:smile_o14:
咁黎玩我....一拉即有反應啦...野...死衰佬:smile_o02:
:smile_o01: 但係佢摸妹妹既時候我故意扭下扭下patpat
用patpat磨下佢腸腸...因為我比佢抱住上身黎攪
我無手用=3=佢唔比我點佢:smile_o03:
但無用丫...好快比佢叫停左我呢個動作
佢唔比我再扭:smile_o08: 再扭就罰多d野:smile_o06:

作死羅真係...個衰佬咁罰我法...:smile_o14:
我妹妹d口水就跟住佢隻手指流晒出黎:smile_o04:

明知我最怕企係道比人摸妹妹同玩插手指:smile_o06:

罰左我一輪...我係咁大叫..

嗯...啊))))....好痕))))...啊)))))....野)))))...唔制丫.......放過我啦))))))))))))))

我知錯.....:smile_o03: ....野..唔制.....魚....啊....好痕丫)))))))))))))))))))

呢d字不停咁來來回回咁叫:smile_o04: ......叫得最多就係好痕....
佢見我係咁叫好痕好痕....問我咩野痕.....:smile_o03:
我就答佢乜都痕....:smile_o08:
我手又痕...口又痕...心又痕...妹妹又痕...個洞仲係咁流口水
佢JJ忍唔住頂到行一行咁頂住我patpat
唔好話佢腸腸頂唔住...我都就頂唔住:smile_o03:
好彩佢無綁住我....我可以反攻姐:smile_o10:
我都知個衰佬想我含佢...我又咋咋帝扭下個大屎忽
:smile_o01: 扭左几下已經見佢腸腸頂唔住係咁震下震下

:smile_o11: 引返佢轉頭..我又拎返住個上峰啦..呵呵呵:smile_o13:

good....support 姐姐.....

好正呀~~~

快D出啦:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2010-12-30 10:44 AM 發表 查看引用來源

出埋個報告先....真係要我放假先出到真係唔好意思:smile_o05:

因 ...
撐場:smile_35: :smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2010-12-30 10:44 AM 發表 查看引用來源

因 ...
Miss你都幾有奴性ga wor...:smile_o10:

引用:

因 ...
小肥豬.....你真係好鹹濕:smile_47: :smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆