上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 19

收藏  |  訂閱
2.1k  47.1k

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-6-25 11:43 AM 發表
放中大定港大好呢?
就湖南啦...........

引用:
原帖由 golftin 於 2010-6-25 12:02 PM 發表

在mk砵記,表面糸時裝店,背後糸,,快仔店

我估中你係....................:smile_o01: :smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-6-25 12:42 PM 發表 查看引用來源

沉船英雄紀念碑...........:smile_o10: :smile_o10: :smile_o10:
唔係英雄...係烈士:smile_o08:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-6-25 12:10 PM 發表

如果其中一個話要跟我的話,咁點算呀:smile_13:
你諗多左喇.............:smile_o01: :smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-6-25 12:37 PM 發表 查看引用來源

一.......就是付錢..........
二.......就是分手..........
I bet you will take 1

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-6-25 12:37 PM 發表 查看引用來源

一.......就是付錢..........
二.......就是分手..........
你要考慮清楚...得與失之間要平衡.  我知道你將會失去很多..但我唔知道你是否在乎,再講如果對方在金錢方面這般看重...不要說現在,將來的煩惱更可預見....好希望你和她有一個happy ending...但一定要攪清楚.

引用:
原帖由 golftin 於 2010-6-25 12:53 PM 發表 查看引用來源

take 2, make a second shot.

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-6-25 12:45 PM 發表 查看引用來源
唔係英雄...係烈士:smile_o08:
金錢,性命都要付出,,湖南號最後記錄

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-6-25 12:54 PM 發表
你要考慮清楚...得與失之間要平衡.  我知道你將會失去很多..但我唔知道你是否在乎,再講如果對方在金錢方面這般看重...不要說現在,將來的煩惱更可預見....好希望你和她有一個happy ending...但一定要攪清楚.
真的是很多很多........名譽.........地位...........唉.............

引用:
原帖由 golftin 於 2010-6-25 12:53 PM 發表

really???

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆