上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 18

收藏  |  訂閱
2.1k  45.8k

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-6-8 09:31 AM 發表 查看引用來源

見大巴上面d牌寫大小梅沙就見得多, 真係一次都未去過, 真係正??
初初去溝女,硬系去沙灘巧過去忍走,你睇,,色逃老馬y仔就知

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-6-8 09:31 AM 發表 查看引用來源

見大巴上面d牌寫大小梅沙就見得多, 真係一次都未去過, 真係正??
其實我又係一次都末去過,只是坐長途車到汕頭途經多次,聴聞大梅沙不用門票,小梅沙就要買票進場:smile_39:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-6-8 08:27 AM 發表 查看引用來源

憶起禾舊年8月帶江西說謊號去大梅沙,幾有巴提亞feel,吹海風,行沙灘,食乳甲,,,,住了一晚,出了2次真水,,,

Pataya feel 係指多雞定係指沙灘個環境呢?  我想呃蝦條有冇好介紹先....我第一次去咋-

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-6-8 09:31 AM 發表

酒店房間大約400多.......附近有好多海鮮食.........

引用:
原帖由 golftin 於 2010-6-8 09:39 AM 發表 查看引用來源

初初去溝女,硬系去沙灘巧過去忍走,你睇,,色逃老馬y仔就知

唔好想到我係咁無耻好嗎?:smile_13:

早呀各位:smile_38: 係啊! 你地有冇睇"蝸居"..包二奶的故事..刀ok架

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-6-8 09:57 AM 發表 查看引用來源
Pataya feel 係指多雞定係指沙灘個環境呢?  我想呃蝦條有冇好介紹先....我第一次去咋-
條女吾游水也要提她帶短褲拖鞋,去行沙灘嗎,大梅沙有巧多食消夜嘅地方,之後你就返房摸顯,,

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-6-8 09:58 AM 發表 查看引用來源

酒店房間大約400多.......附近有好多海鮮食.........
海南三亞妺同我講在老家天天去游水...日日食海鮮,宜家反而唔中意食,又講到習慣一日沖兩次涼,在深圳見到d北妺好多時連涼都唔沖就瞓覺甚至衫都唔換...可能北方習慣係咁樣...但我就覺噁心少少:smile_27:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-6-7 07:10 PM 發表 查看引用來源
我讀國際學校架你覺得我文法好咩?我就唔多覺但口語化既中文就好唔習慣
我覺得幾好,感覺上好有書卷氣囉:smile_35:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-6-8 10:04 AM 發表 查看引用來源

條女吾游水也要提她帶短褲拖鞋,去行沙灘嗎,大梅沙有巧多食消夜嘅地方,之後你就返房摸顯,,

我要摸青口:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆